Yüzdeki sivilceler nasıl geçer?

Hiç sormayın her gün yüzümü sabunla yıkıyorum. Yağsız şeyler yiyorum. Krem vs. kullanmayı denedim. Ama olmuyor bu lanet olasıca şeylerden kurtulmanın yolu yok.

Arkadaşlar cok basit bir şey buyutmeyin bu kadar eger yogun bir sekilde varsa doktora gidiyorsunuz sacma sapan kremlerle vakit harcamayin

Eğer yaşın tutuyorsa, herhangi bir sağlık sıkıntın yoksa ve kendini hazır hissediyorsan, gerçekten hastalık derecesi kadar fazla sivilcen varsa dermatoloğa gidip Roaccutane tedavisine başlayabilirsin. (7.ayımdayım)

İfadeler: MAG
Yüzünüzü yatmadan önce ve her sabah yüz temizleyiciyle yıkayın, yağlı besinler tüketmeyin, saçınızın yağlı olmasın ve saçınızın yüzünüze çok temas etmemeli uzunsa kestirin, saçınızla oynadıktan sonra yüzünüze dokunuyorsanız bunlar da etkilidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle dogru ekstra ekliyeyim domates,baharat,acı,tursu dan kacin

İlaç : Ustalık gerektiren kafaya takmama sanatı.

Eğer senin için ortada bir sorun yoksa (kişisel), o zaman sorun yoktur.

Banlı olduğumdan cevap veremedim şimdi yanıtlayayım soruları. Sivilceler kafamın sağ ve sol tarafında yani saçıma değdiyi yerde bulunmakta. Saçım ise kısa hatta çok kısa ve asla uzatmadım şu zamana kadar.

Sana bir tavsiye her gün sabah akşam yüzünü yüz temizleme jeliyle yıka(kaliteli olsun) sonra her akşam yüzüne yüz nemlendirici krem sür bunu 1 hafta uygula zaten sivilceler sönüyor 1 ay da tamamen yok oluyor. Ama yok benim acil gizlemem lazım diyorsan yüzüne fondöten sür sivilcelerin yokmuş gibi gözükür. Bende de olmuştu 1 haftada geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…