Yüzdeki sivilceler nasıl geçer?

Eğer yaşın tutuyorsa, herhangi bir sağlık sıkıntın yoksa ve kendini hazır hissediyorsan, gerçekten hastalık derecesi kadar fazla sivilcen varsa dermatoloğa gidip Roaccutane tedavisine başlayabilirsin. (7.ayımdayım)
 
Yüzünüzü yatmadan önce ve her sabah yüz temizleyiciyle yıkayın, yağlı besinler tüketmeyin, saçınızın yağlı olmasın ve saçınızın yüzünüze çok temas etmemeli uzunsa kestirin, saçınızla oynadıktan sonra yüzünüze dokunuyorsanız bunlar da etkilidir.
Arkadaşlar, bugün başka bir şehirden kuzenim, baba annem gile geldi. Bizi de çağırdılar o yüzden. Ben baştan beri gitmek istemiyordum fakat annemin zoru ile gitmek zorunda kaldım. Neyse işte, halam yemek falan yaptı. Yiyoruz, o sırada bu başka şehirden gelen kuzenlerden biri 6 yaşında yerken benim yanıma oturdu. Neredeyse öbür herkes ağzını, kusura bakmayın ama şapırdatarak yiyordu. Bir ben kapalı tutarak yiyordum. Sonra birden bana böyle midesi bulanmış gibi baktı. Ben de bir şaşırdım, acaba farkında olmadan ağzımı mı şapırdatıyorum diye. Sonradan ise sivilceli dedi ve olayın ağız şapırtısıyla alakalı olmadığını anladım. Küçük çocuk, evet fakat sivilceli demesi herkesin ortasında beni çok utandırdı. Sonra işte başta fazla takmadım böyle kuzenlerimle falan oynadık. Yasak saati geldi. O yüzden çıkmaya hazırlandık. Biz kuzenler arkadayız, işte annelerimiz falan da babaannem ile vedalaşıyor. O sırada bu 6 yaşında bana sivilceli diyen kız bu sefer de herkesin arasında sivilceli tipsiz, acayip tipsizsin sen dedi. Gerçekten çok moralimi bozdu bu lafları. Küçük çocuk, evet fakat acayip kırıldım. Artık şu lanet olası şeylerden kurtulmak istiyorum. Ne iyi gelir bu sivilcelere?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzünüzü yatmadan önce ve her sabah yüz temizleyiciyle yıkayın, yağlı besinler tüketmeyin, saçınızın yağlı olmasın ve saçınızın yüzünüze çok temas etmemeli uzunsa kestirin, saçınızla oynadıktan sonra yüzünüze dokunuyorsanız bunlar da etkilidir.
Kesinlikle dogru ekstra ekliyeyim domates,baharat,acı,tursu dan kacin
 
İlaç : Ustalık gerektiren kafaya takmama sanatı.

Eğer senin için ortada bir sorun yoksa (kişisel), o zaman sorun yoktur.
 
Banlı olduğumdan cevap veremedim şimdi yanıtlayayım soruları. Sivilceler kafamın sağ ve sol tarafında yani saçıma değdiyi yerde bulunmakta. Saçım ise kısa hatta çok kısa ve asla uzatmadım şu zamana kadar.
 
Sana bir tavsiye her gün sabah akşam yüzünü yüz temizleme jeliyle yıka(kaliteli olsun) sonra her akşam yüzüne yüz nemlendirici krem sür bunu 1 hafta uygula zaten sivilceler sönüyor 1 ay da tamamen yok oluyor. Ama yok benim acil gizlemem lazım diyorsan yüzüne fondöten sür sivilcelerin yokmuş gibi gözükür. Bende de olmuştu 1 haftada geçti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı