Yüzme Bilmenin Şartları

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Ümraniye
Ben kendi kendime yüzme tekniği öğrendim şuan ben balıklama, 4 tane yüzme tekniğini biliyorum ve ayrıca suya girsem hiçbir şekilde batmıyorum kendimi suyun üstünde tutabiliyorum ben yüzmeyi tamamen bilmiş sayılıyor muyum peki? Hangi seviye yüzücüyüm peki? Amatör mü orta mı profesyonel mi yoksa sıradan yüzücü mü? Cevaplarsanız sevinirim ve ayrıca yüzme hakkında gereken şartlar falan varsa onları da yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amatör yüzücüsün. Bu işi ciddi bir şekilde yapmak istiyorsan bir yüzme kulübüne kayıt olman lazım. O zaman giriş seviye yüzücü sayılabilirsin.

Bir kulübe kaydolmadığın sürece, çok iyi de yüzsen profesyonel sayılmazsın diye biliyorum.

Dediğim gibi bu işi ilerletmek istiyorsan bir yüzme kulübüne kaydol. Şartları onlar size belirtirler. Bulaşıcı hastalığınız yoksa başka bir şart isteyeceklerini sanmam.

Mayoyu unutmayın da... :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı