- Makaleler
- 13
Hocamb bu tarz bi şey buldum ancak sitenin güvenirliliğini bi araştırın.
Hocam siz nasıl bir kralsınız ya.Hocamb bu tarz bi şey buldum ancak sitenin güvenirliliğini bi araştırın.
Pırlanta Modelleri ve İndirimli Pırlanta Fiyatları | Lizay Pırlanta
Pırlanta modellerinde indirimi kaçırmayın! Lizay Pırlanta kalitesi ve güvencesi ile en şık pırlantalara, sigortalı gönderim farklı ile sahip olun!www.lizaypirlanta.com
Hocam kuyumcuda daha pahalıdır büyük ihtimalle ve bu karatta yoktur sanırım.
Hocam ama bu gerçek pırlanta değil mi?
Hocam okullarda yılbaşı hediyeleşme merasimi oluyor ya. Bana sevdiğim kız çıktı. Ona almak istiyorum. (Lise 2)
Biraz değişik ama bilmiyorum.
Bence yüzük alma. Ailesi sorun çıkarabilir. Kolye almanı tavsiye ederim. Yüzük aileler tarafından çok ciddiye alınıyor.Hocam okullarda yılbaşı hediyeleşme merasimi oluyor ya. Bana sevdiğim kız çıktı. Ona almak istiyorum. (Lise 2)
Biraz değişik ama bilmiyorum.
Bence yüzük alma. Ailesi sorun çıkarabilir. Kolye almanı tavsiye ederim. Yüzük aileler tarafından çok ciddiye alınıyor.
Özel okul hocam.
Pırlanta Modelleri ve İndirimli Pırlanta Fiyatları | Lizay Pırlanta
Pırlanta modellerinde indirimi kaçırmayın! Lizay Pırlanta kalitesi ve güvencesi ile en şık pırlantalara, sigortalı gönderim farklı ile sahip olun!www.lizaypirlanta.com
Hocam bu güzel. Bunu alacağım büyük ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.