Yüzükler gerçek pırlanta mı?

Hocam okullarda yılbaşı hediyeleşme merasimi oluyor ya. Bana sevdiğim kız çıktı. Ona almak istiyorum. (lise 2)

500TL yılbaşı hediyesi için biraz pahalı değil mi😅
Şu anki fiyatlar hakkında emin değilim ancak yazın ben çalışırken 750TL'ye 8 ayar adamakıllı altın yüzük alınabiliyordu . Çevredeki kuyumcuları gezin,olmadı internetten alırsınız. Kızın yüzük ölçüsünü biliyor musunuz?

Kişinin kuyumcuya gidip parmağını ölçtürmesi gerekiyor. Ölçtürse bile 1 numara büyük veya küçük gelebiliyor. En kesin yolu beraber gidip almak. Örneğin biz alyans almaya gittiğimizde aldık ve üstüne iki kere değiştirdik. Çünkü günün belli saatlerinde yüzük olmuyor.
Şimdi hatirladim tektaş yüzük aldığımızda, tektaşlarda numara yoktu. Kuyumcu begendigimizi alıp tekrardan yüzüğü işlem yapıp ayarlamişti.

Sabahları bazenliğin parmaklar şişebiliyor o yüzden ölçü uymayabilir.Ancak çok sıkıntı olmaz yüzik belirli bir oranda büyültülüp/küçültülebikiyor atölyede.

Kolye alabilirsin kıza.
Alyanslara işlem yapmıyordu aldığımız yer. Bütün numaraları vardı zaten. Ama tektaşa atölyede işlem yaptı dediğiniz gibi.

Hocam pırlanta kolyeler falan var da. Bu fiyatlara bulamadım. Max 600 liraya var mıdır? Yoksa direkt başka bir şey alırım vazgeçerim bu fikirden.
Bence kesinlikle başka hediye almalısın. Tektaş fikri numara sıkıntısından ziyade anlamsız bir hediye olur bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı