Yüzüklerin efendisi okuyanlar için güzel bir alternatiftir. Bu üründe aynı şekilde indirimde, ayrıca Metis yayınevi çeviri olarak beğendiğim bir yayınevidir. Alternatif arayanlar bakabilir.
Evet ben eksik yazdım, iki kitabı da satın almak isteyenler için daha uygun fiyata geliyor. Ayrıca yayınevinin her ay %40 indirimli özel serileri oluyor. Bu ay indirimde olan çok iyi kitaplar var bir göz atılmasını tavsiye ederim. Özellikle çürümenin kitabı da tavsiyemdir ama dikkat edin antidepresan kullandırır.
Tolkien efsanedir ve tektir. Sonrakilar sadece onu taklit etmektedir. Fantastik roman, evren korucu önderidir. Fantastik romanlar veya hikâyeler onun fikirlerine dokunmadan yazılamaz. Çünkü fantastik herşeyi işlemiştir
Bende bunun 1. baskısı var 2001 yılına ait. Mağazadaki kitap kadar temiz. Zamanında babam abime almıştı. Ben daha çocuktum o zamanlar. O gün bugündür evde yatıyor.
Şahsen bu baskıdaki bir kitap için iyi fiyat. Yılbaşından sonra fiyatlar daha da artar. Ben ''Açıklamalı Notlarıyla Hobbit'' bulabilsem direkt alacağım.
Çok arada kalsam da en azından 30-40 liralık bir indirime girmiş alayım bari diyordum ama fiyat 396TL olmuş.10TL indirime girmiş diye de bu fiyatı ödeyemem yapacak birşey yok.İleriki indirimleri bekleyeceğim.
Ben okurken zorlandığım için Hobbit, beren ile luthien, hurin in çocukları vs alıp bitirmiştim.(yazarı merak ediyordum tek cildi de okuyamadım.)
Yani okumak için pek konforlu değil.
@Aras the Great hocam üniveriste kısmını biraz açar mısınız? Yoksa sadece makara mı?