Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinin vasatlığı

299884

Kilopat
Makaleler
1
Yüzüklerin Efendisi filmlerinin tek güzel tarafı Minas Tirith, Hobbit filmlerinin de tek güzel tarafı Sir Ian Holm'dur. Peter Jackson'un elinden çıkan iki işte birbirinden vasattır. Yok savaşçı Eowyn'i beceriksiz bir ev hanımı gibi göstermek, yok koskoca Maia Radagast'ın tüm film kafası güzel gezmesi, yok Elfin Cüceye aşık olması, yok Arwen'i savaşçı gibi göstermeler, yok koskoca Beorn'u basit bir insan gibi göstermeler falan. Komple vasatlıktan ibaret 6 filmdir Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi filmleri. İzlemeyin izlettirmeyin. Bak aklıma geldi gene sinirlendim. Dua edelim de dizisi iyi olsun.

Hastane masraflarını karşılamıyoruz. İyi linçler.
Filmlere laf ettim diye linç yiyeceğimi sanmıyorum.
Yüzüklerin Efendisi vasat mı? Ne? Üzüldüm. Hobbit evet. Ama ilk üçleme muhteşem bence.
Filmleri vasattır. Tek iyi kısım savaş sahneleridir. O da bi' Miğfer Dibi kuşatması bi' de Minas Tirith kuşatması. Bi' ihtimal de Morannon Kapıları'nın önündeki savaştır.
Yani keşke biraz daha kendinize göre ayarlasaydınız.

Demenize gerek yoktu yani.
İzlenileceğine okunmak daha sağlıklıdır. Evrene girilecekse kitaplarla girilmelidir
Filmleri beğenmeyip dizisinden hayır beklemek...

Rabbim bu kulaklar daha neler duyacak.
Umut fakirin ekmeğidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı