Yüzüklerin Efendisi VR nasıl izlenir?

Hocam şöyle yapıyorsunuz: Meta Store'da BigScreen diye ücretsiz bir program var. Onu indiriyorsunuz. İndirdikten sonra rastgele bir salon seçiyorsunuz örneğin sinema salonu. Salonu seçtikten sonra önünüzde bir menü açılacak o menüden Youtube'u seçeceksiniz. Youtube'u seçtikten sonra Youtube'un arama yerine google yazın ve ilk çıkan videoya tıklayın. O videonun açıklama kısmına gidin ve orada google linkini göreceksiniz ona tıklayın. Ona tıkladıktan sonra google açılacak. Ondan sonra google a istediğiniz filmin adını yazarak izleyebilirsiniz.(Biliyorum biraz karışık ama BigScreen'de google açabilmenin tek yolu bu o yüzden yapacak bir şey yok.)

Hocam şöyle yapıyorsunuz: Meta Store'da bigscreen diye ücretsiz bir program var. Onu indiriyorsunuz. İndirdikten sonra rastgele bir salon seçiyorsunuz örneğin sinema salonu. Salonu seçtikten sonra önünüzde bir menü açılacak o menüden YouTube'u seçeceksiniz. YouTube'u seçtikten sonra YouTube'un arama yerine Google yazın ve ilk çıkan videoya tıklayın. O videonun açıklama kısmına gidin ve orada Google linkini göreceksiniz ona tıklayın. Ona tıkladıktan sonra Google açılacak. Ondan sonra Google'a istediğiniz filmin adını yazarak izleyebilirsiniz.(biliyorum biraz karışık ama Bigscreen'de Google açabilmenin tek yolu bu o yüzden yapacak bir şey yok.)

Hocam big screende normal büyük TV gibi açılıyor diye biliyorum. 3 boyutlu tarzda ayarlaniyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı