Yüzüklerin Efendisi yenilenmiş 4K nereden bulunur?

Sorun şu ki baya bi yerde aradım. En bilinenden bilinmeyene kadar.. bi kaç tane buldun ancak o torrentlerde de seeder olmadığından indirilmiyor. Son çare mecburen appletv den almayı düşündüm. 15-20gb lık versiyonlar var tabii ki ama onlar da 4k için ne kadar mantıklı tahmin edebilir sanırım herkes

Bunlardan başka yüksek kalitede bulamazsınız. İzliyeceğiniz en son kalite. Herhangi bir oynama yapılmamış, sıkıştırılmamış (REMUX) ham Blu-ray 4K. Detaylı arama yaparsanız bulursunuz burada isim veremem.

Son düzenleme:
Dublajı filmler için torrent çok zor. Ayrıyeten dublaj paylaşan sitelerden üyelik alıp, senkronizasyon yapmak falan gerekecek. Sırf şu "torrent cart curtla" uğraşmamak için bir siteden üyelik aldım. İstek hakkı da oluyor. Zaten Türkiye'de tek denebilir. Mis gibi 4K Bluray Remux filmleri türkçe dublajlı bulabiliyorum. Streaming platformların hiçbiri bu hizmeti vermiyorlar eğer verselerdi seve seve para verirdim. Korsan maalesef bir erişebilirlik sorunudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…