Yüzüklerin Efendisi yenilenmiş 4K nereden bulunur?

Gelip ban falan atarlar şimdi. Zaten private tracker, istesem de paylaşamam. Ama public tracker'larda da 4K extended bulunabiliyor. Özel zımbırtılar olan halini bulmak imkansızdır herhalde. Hiçbir enayi indirenin yüklemeyeceğini bilerek 1,1 TB torrent yüklemez.
Sorun şu ki baya bi yerde aradım. En bilinenden bilinmeyene kadar.. bi kaç tane buldun ancak o torrentlerde de seeder olmadığından indirilmiyor. Son çare mecburen appletv den almayı düşündüm. 15-20gb lık versiyonlar var tabii ki ama onlar da 4k için ne kadar mantıklı tahmin edebilir sanırım herkes

Bakılacak yerleri bilmiyorsunuz demek ki. Herkesin bildiği diye düşündüğüm bir yer böyle.

Dosya Ekleri

• 1736591669054.png
    1736591669054.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 203
Sorun şu ki bayağı bir yerde aradım. En bilinenden bilinmeyene kadar. Birkaç tane buldun ancak o Torrent'lerde de seeder olmadığından indirilmiyor. Son çare mecburen appletvden almayı düşündüm. 15-20GB'lık versiyonlar var tabii ki ama onlar da 4K için ne kadar mantıklı tahmin edebilir sanırım herkes.

Screenshot_20250111_172056_Chrome.jpg

Bunlardan başka yüksek kalitede bulamazsınız. İzliyeceğiniz en son kalite. Herhangi bir oynama yapılmamış, sıkıştırılmamış (REMUX) ham Blu-ray 4K. Detaylı arama yaparsanız bulursunuz burada isim veremem.

Son düzenleme:
Gelip ban falan atarlar şimdi. Zaten private tracker, istesem de paylaşamam. Ama public tracker'larda da 4K extended bulunabiliyor. Özel zımbırtılar olan halini bulmak imkansızdır herhalde. Hiçbir enayi indirenin yüklemeyeceğini bilerek 1,1 TB torrent yüklemez.
Dublajı filmler için torrent çok zor. Ayrıyeten dublaj paylaşan sitelerden üyelik alıp, senkronizasyon yapmak falan gerekecek. Sırf şu "torrent cart curtla" uğraşmamak için bir siteden üyelik aldım. İstek hakkı da oluyor. Zaten Türkiye'de tek denebilir. Mis gibi 4K Bluray Remux filmleri türkçe dublajlı bulabiliyorum. Streaming platformların hiçbiri bu hizmeti vermiyorlar eğer verselerdi seve seve para verirdim. Korsan maalesef bir erişebilirlik sorunudur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı