Yüzüm ile burnum orantısız

diocletian

Decapat
Arkadaşlar sorunum şu ki burnum yüzüme göre orantısız yani burnum büyük kalıyor. Şu ana kadar hayatımda kimi gördüysem genelde burunları yüzüne orantılı oturmuş oluyor ama bende böyle değil şu anlık. Buna benzer konularda ergenlikte yüz şeklinin oturacağını okudum bu doğru mu? Ben ergenliğe gireli 8 ay falan oluyor akranlarımdan daha geç ergenliğe girdim yaşım 15. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum öncelikle bunu bir doktora sorman gerekir. İyi bir estetik cerrahı bul danış ve onun da onayı olursa seni rahatsız eden neyse yaptır ve kurtul. 15 yaş az değil yüzün gözün büyüklük olarak hemen hemen oturmuştur, yani yüzün çok daha fazla büyüyüp genişleyip burnuna orantılı hale gelmesi zor.

Arkadaşlar sorunum şu ki burnum yüzüme göre orantısız yani burnum büyük kalıyor. Şu ana kadar hayatımda kimi gördüysem genelde burunları yüzüne orantılı oturmuş oluyor ama bende böyle değil şu anlık. Buna benzer konularda ergenlikte yüz şeklinin oturacağını okudum bu doğru mu? Ben ergenliğe gireli 8 ay falan oluyor akranlarımdan daha geç ergenliğe girdim yaşım 15. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Hocam tamamen baht ve genetik mevzusu. Lazlık varsa genetikte abartı burunlarınız olabilir.

İleride estetik yaptırabilirsiniz eğer olmazsa, yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı