Yüzün beyazlaması için ne yapmalı?

Daha fazla  
Yaşım 15 koyu esmer tenliyim yüzüm kolum fakat göbeğim veya kol çizgi üstüm falan kapalı bölgeler daha beyaz. İnsanlar tarafından dışlandim üzülüyorum. Bunun için cilt bakımından anlayan (yüz temizleme jeli güneş kremi vb önerisi) veya başka türlü bunu geçirecek tavsiye verebilecek birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşım 15 koyu esmer tenliyim yüzüm kolum fakat göbeğim veya kol çizgi üstüm falan kapalı bölgeler daha beyaz. İnsanlar tarafından dışlandim üzülüyorum. Bunun için cilt bakımından anlayan (yüz temizleme jeli güneş kremi vb önerisi) veya başka türlü bunu geçirecek tavsiye verebilecek birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.

Selam. Öncelikle insanların dediği umurunda olmasın esmer ten bana göre çekicidir mesela. Ama kafana taktığın için a'pıeu power block güneş kremi önerebilirim ben kullanıyorum yüzü oldukça beyazlatıyor. Yüz temizlemek için de cerave köpüren temizleyici alabilirsin.

Bunun için insanlar tarafından nasıl dışlandığını merak ettim doğrusu. N*gga falan mı dediler? Umursama onları. Güneşte çok takıldıysan olabilir ya da sahilde güneş kremi olmadan yüzdüysen. Krem vs. lerden çok da bir etki alabileceğini sanmıyorum paran boşa gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı