Yugioh mu? Pokemon mu?

Batwo

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2015
Mesajlar
1.120
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Satış Operasyon Uzmanı
Arkadaşlar can sıkıntısından bir şeylerle uğraşmak istiyorum, oyun kartlarına takıldım bu aralar. Sizce Yugioh kartları mı almalıyım Pokemon mu?
 
Açık ara Yugioh derim çocukluğumun kartlarıydı. Millet sakızdan çıkan futbolcu tasolarıyla oynarken biz YuGiOh kartlarıyla oyunlar döndürüyorduk ne günlerdi be...
 
Kartlardan vazgeçtim Hot Wheels araçlarından toplamaya başladım öyle :D daha keyifli geldi. Hem fiyat olarakta uygun.
 
Pokemon topluluğu Türkiye'de gördüğüm kadarıyla çok az. Yu-Gİ-OH! için pandemi öncesi haftalık turnuvalar oluyordu. Onun için şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Yu-gi-oh! daha mantıklı. Ancak pahalı bir hobidir, meta bir desteye tonlarca para döktükten sonra destenin işlevselliğini kaybetmesi seni üzebilir. İlk olarak YGOPRO gibi ücretsiz oyunlarda online oynayarak oyunu öğrenip deneyinle. Hoşuna giderse zaten nasıl oynamak istediğin kafanda netleşir. Bir de YU-Gİ-OH! Speed Duels çıkmış normal oyunun basitleştirilmiş ve birazcık daha ilk sezon animesine benzer hali ancak oynamadığım için yorum yapamıyorum. Gördüğüm kadarıyla hem çok daha düşük ücretlerle zevk alınabilecek bir deste kuruluyor hem de yeni başlayanlar için daha zevkli bir oynanış sunuyor. İstersen Speed Duels'e bir bak.
 

Geri
Yukarı