şener pehlivan
Hectopat
2023 model güzel bir motora benzese de yuki ismi kafamı karıştırıyor. Sizce bu fiyata alınır mı?
Direkt söylüyorum alınmaz. Kronik problem, cıvata düşürmeler, elektirik arızalar falan canını çok sıkar; yedek parça problemini söylemiyorum bile. Çinli markalar lisans vermeden kendisi gelse, güzel bir servis ve yedek parça ağı kursa alınır ama bu şekilde çok problem çıkarıyor. Mesela Loncin markası alınabilirdi ya da QJ, gerçi QJ geldi ama sistemi oturtamadı.2023 model güzel bir motora benzese de yuki ismi kafamı karıştırıyor. Sizce bu fiyata alınır mı?
125CC hacimde alınabilecek en güzel motorlardan biri, yalnız ikisine de bakmadan RC200 veya 250'ye bakılabilir ya da bajaj RS200'e. Çünkü RC125 her ne kadar mükemmel bir motor olsa da sonuçta hicim küçük ve biraz cansız olur.
Direkt söylüyorum alınmaz. Kronik problem, cıvata düşürmeler, elektrik arızalar falan canını çok sıkar; yedek parça problemini söylemiyorum bile. Çinli markalar lisans vermeden kendisi gelse, güzel bir servis ve yedek parça ağı kursa alınır ama bu şekilde çok problem çıkarıyor. Mesela loncin markası alınabilirdi ya da qj, gerçi qj geldi ama sistemi oturtamadı.
Bayi işini çözemedikçe alınmaz.Qj motor güzel 125 CC'lik racing bir motor getirmiş Türkiye'ye onun hakkında ne düşünüyorsunuz.
2023 model güzel bir motora benzese de yuki ismi kafamı karıştırıyor. Sizce bu fiyata alınır mı?
Yuki GP2 Kawasaki tarafından desteklenen çok hacimli bir motordur aslında ama ehliyeti yetene 250 sr her türlü tercihtir fiyat bakımından aynılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.