Yuki Taro GP2 alınır mı?

ZAGOR4540

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yaklaşık 2 ay sonra motor alicam. Okula giderken kullanicagim icin superspor bir tip istiyorum. Yuki taro gp2 düşünüyorum aslında çok şekil tipi olsun hızı olsun yeterli ancak insanların yuki ye karşı kötü düşünceleri var bunun sebebi nedir? Genelde srk125r ile kiyaslaniyor ama bence taro gp2 daha iyi. Vericeginiz her bilgi çok önemli son 2 ay kaldı almam için veya başka onericeginiz süper spor tipi varmı? Ne olur olmaz naked da onerebilirsiniz.

SİZ NE DİYORSUNUZ ?

Kral hoşuna gittiyse al bildiğim kadarıyla o motor için bayağı hızlı diyorlar normalde 200 ruhsatta 125 muhabbetleri dönüyor ama eğer tipini beğendiysen al kullan, 125CC en fazla 130-140 basar zaten. Ben de 10 ay içinde alacağım şimdiye kadar düşündüklerim CBR125R, yuki taro GP2, RKS srk125r ve Benelli 125-S. Benelli 125-S sıfır fiyatları şu an 110k civarlarında diye biliyorum. Eğer şehrindeki yuki şubeleri için güzel konuşuyorlarsa dediğim gibi al kullan zaten ilk motorun olduğu için haşat edene kadar kullanırsın. Srk125r bana göre daha güzel gözüküyor ve sıfır fiyatları daha uygun 130k civarı senin bileceğin iş ama bana kalsa srk125r seçerdim sıfır al kullan 2 sene sonra satar üst CC alırsın.

Hiçbir türlü Çin'li motosiklete para bağlamanızı önermem hele ki sırf görüntüsü güzel diye. Detaylı olarak tek tek yazarsam konu çok uzar. Ya para biriktirip bir japon alın yada aynı paraya daha düşük CC bir Japon alın. Yine de siz bilirsiniz, yeni ve genç motosiklet meraklılarına iyi ve kötüyü açıklamak çok zor oluyor, açıklasanız da ikna olmuyorlar o yüzden önermiyorum ama sen bilirsin.

Merhaba. Yaklaşık 2 ay sonra motor alacağım. Okula giderken kullanacağım icin superspor bir tip istiyorum. Yuki taro GP2 düşünüyorum aslında çok şekil tipi olsun hızı olsun yeterli ancak insanların yuki ye karşı kötü düşünceleri var bunun sebebi nedir? Genelde srk125r ile kiyaslaniyor ama bence taro GP2 daha iyi. Vericeginiz her bilgi çok önemli son 2 ay kaldı almam için veya başka önereceğiniz süper spor tipi var mı? Ne olur olmaz naked da onerebilirsiniz.

Siz ne diyorsunuz?

Bence alınır göstergede 150 GPS'te 135 görüyor sapması az hızı iyi görünüşüde güzel seside iyi başlangıç işi racing tarzı herkesin tek korktuğu şey Çinli olması ve yedek parçasının olmaması bu da alacağın bayiye bağlı almadan önce adamlarla konuş ve parçanın olup olmadığını olmazsa ise ne kadar bir sürede temin edildiğini danış onun dışında bence kaliteli bir Çinli alınılabilir.

Kral hoşuna gittiyse al bildiğim kadarıyla o motor için bayağı hızlı diyorlar normalde 200 ruhsatta 125 muhabbetleri dönüyor ama eğer tipini beğendiysen al kullan, 125CC en fazla 130-140 basar zaten. Ben de 10 ay içinde alacağım şimdiye kadar düşündüklerim CBR125R, yuki taro GP2, RKS srk125r ve Benelli 125-S. Benelli 125-S sıfır fiyatları şu an 110k civarlarında diye biliyorum. Eğer şehrindeki yuki şubeleri için güzel konuşuyorlarsa dediğim gibi al kullan zaten ilk motorun olduğu için haşat edene kadar kullanırsın. Srk125r bana göre daha güzel gözüküyor ve sıfır fiyatları daha uygun 130k civarı senin bileceğin iş ama bana kalsa srk125r seçerdim sıfır al kullan 2 sene sonra satar üst CC alırsın.
Kral benelliyide beğendim ama seçim yapmak zor tabi sonuç olarak biri racing biri naked tipi motorlar. Srk ya gelincede evet o da gayet guzel motor canlı olarakta çok görüyorum seninkide güzel seçim ama en büyük sıkıntı aileyi ikna etmek tabi 🤣
Not : Benelli 110 degil 120k fiyatları

Kral benelliyide beğendim ama seçim yapmak zor tabii sonuç olarak biri racing biri naked tipi motorlar. Srk ya gelincede evet o da gayet guzel motor canlı olarak da çok görüyorum seninkide güzel seçim ama en büyük sıkıntı aileyi ikna etmek tabii 🤣
Not: Benelli 110 degil 120k fiyatları.

Benelli alma kanka parça kalitesi dandik ve o da bir Çinli o fiyata verilmez git Pulsar NS125 al ön ABS var ve bajaj kalitesi seni üzmez.

Reis sorduğum herkes Benelli'ye iyi dedi senin dandik demendeki sebep nedir?
Ayrıca evet bajaj üzmez biliyorum ama tipi nedense Benelli kadar hoşuma gitmedi.

Evet görünüşü güzel ve gerçektede gördüm ama 120 bin TL'ye o motor alınmaz ABS yok ve Çin malı o fiyatlarda voge R125 var ona da bakabilirsin.

Ve küçük bir motor eğer boyun ve kilon fazlaysa sığamayabilirsin.

Evet görünüşü güzel ve gerçektede gördüm ama 120 bin TL'ye o motor alınmaz ABS yok ve Çin malı o fiyatlarda voge R125 var ona da bakabilirsin.

Ve küçük bir motor eğer boyun ve kilon fazlaysa sığamayabilirsin.
1.75 boy 80 kiloyum tam otururum üstüne diye düşünüyorum dediklerini dikkate alicam kral eyw

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı