Lientum
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, 17 yaşındayım geçen seneden beri motor istiyordum. Önceden 50 CC istiyordum ancak şimdi yaşım ilerledikçe daha da üstünü istemeye başladım. Hem okula gidip gelmelik hem de dışarıda gazlamalık bir motor almak istiyorum. Para da biriktirmeye başladım. Özellikle okula gidip gelmek çok zor olduğu için artık bir motor şart. İlk motorum olacak daha önce 50 CC motor kullandım ancak 125'likte kullanırım zaten normalde her türlü arabayı kullanabiliyorum. Çok zorlanacağımı düşünmüyorum motorda. Şu anlık planım yaklaşık 4-5 ay sonra 2. elden Yuki Taro GP2 almak. Hem çok yakışıklı motor hem de duyduğuma göre asıl gücü 200 CC'miş. Siz ne düşünüyorsunuz dostlar? Para konusu sıkıntı motora en fazla yaklaşık 100bin kadar verebilirim fazlası beni aşar. Ancak Yuki Taro GP2 gibi veya daha iyi motor bulursam 100-120 bin arasında onlara da bakabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: