Yulaf ile 30 günde 10 kilo verilir mi?

d4mann

Hectopat
30 gün içerisinde sabah öğle akşam yulaf yiyerek kilo verilir mi? 10 kilo.

30 gün içerisinde sabah öğle akşam yulaf yiyerek kilo verilir mi? 10 kilo.
Christian bale makinist diyeti yapmanı öneririm gerçekten gayet hızlı şekilde 62'den 58 kiloya düştüm. Sanırım benim 1 ayımı aldı ara öğünlerde çok atıştırmalık tükettiğim için.

hocam yulaf 1 günde 1 kilo verdiriyor

Kendinizi buna şartlamayın. 1 ay/30 günde verebileceğiniz kilo sahip olduğunuz kiloya, yaşa ve buna benzer değerlere göre değişkenlik gösterir. Sağlıklı olanı yapıp diyetisyen takibi altında sağlıklı olan kilonuza yavaş bir şekilde inmeniz daha iyi olacaktır. Genel olarak kıyaslamamı istiyorsanız sağlıklı olan ayda 4 kilo vermek (haftada 1 kilo) olarak gözüküyor.

benim 30 günüm var :[

keşke birisi 10 kilo felan olmasada 7 kilo verirsin deseydi ben spor felan yapmadan sadece yulaf için sorudum

benim 30 günüm var :[

keşke birisi 10 kilo felan olmasada 7 kilo verirsin deseydi ben spor felan yapmadan sadece yulaf için sorudum
Özel değilse neden bu derece kısa süreniz olduğunuzu söyleyebilir misiniz? Ortada spesifik bir sebep yokken fizik-görünüş için sağlığınızdan olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…