İnce öğütülmüş olan daha kolay kıvam alıyor.
Hocam kullandığım süt %0.1 yağlı, 400ml 120 kalori falan yapıyor. 500'e yuvarladım gibi 600'ü geçmiyor ama. Bunları boş ver dediğimi anlamışsındır zaten. Ya bence kafana göre yap sana nasıl cazip geliyorsa.Hocam 500 kalori nasıl yapıyor? 100 gr yulaf + 400 ml süt zaten 500'i geçmiyor mu? Meyve falan da varmış. Neyse, anladığım kadarıyla kahvaltıda yulaf ile beslenenler yulaf merkezli bir tarif hazırlıyor. Ben şey düşünmüştüm normal sağlıklı kahvaltının yanına ek yapmayı düşünmüştüm. Mesela yumurta, peynir, ceviz ve yulaf. Böyle de olur muhtemelen ama porsiyonları biraz düşürmek gerekecek sanırım.
Hocam o değişir amaç kalori açığı mı vermek nedir kaç gram yiceksin edeceksin değişir o ben günde 60 gram yiyorum. Neyi çıkarıp yerine koyayım konusu da yine kalori hesabından kendiniz karar vermelisiniz@Edmond_Dantes hocam peki mesela açık bir soru olacak ama 500 gr paketlerdeki yulaf ezmesi kaç gün gidiyor? Yani günde ne kadar yemeliyiz?
Evet normal yulafı yemekte zorlananlar buna şans verebilirİnce öğütülmüş olan daha kolay kıvam alıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.