Arkadaşlar Eti'nin yulaf paketini alıp kendime diyet yapmak istiyorum sizce pişirip mi yemem gerek yoksa paketin içinde pişmiş mi geliyor? Yani kullanıma direkt olarak uygun mudur?
Hangisi sana uygun geliyorsa. Pişmiş veya çiğ olarak ikisini de deneyin. Hangisi size iyi geliyorsa o şekilde yiyin. Çiğ yemenin zararı yok bu arada sadece sindirmesi daha zor.
Düz yulafın üstüne soğuk süt döküp yiyince pek bi şeye benzemiyor ama su ile pişirip üstüne biraz süt döküp bebe bisküvisi ve pekmez ile de karıştırınca baya güzel oluyor ama bu kilo alma tarifi.
Yulafı illa pişirmek veya sıcak su ile mi hazırlamak gerek ben kickboks ile uğraşıyorum bunu direkt olarak süt ile karıştırıp yesem mısır gevreği gibi yani çünkü meyve ile yemek pişirmek falan uğraştırıcı direkt süt ile karıştırıp yiyemiyoz mu?
Yulafı illa pişirmek veya sıcak su ile mi hazırlamak gerek ben kickboks ile uğraşıyorum bunu direkt olarak süt ile karıştırıp yesem mısır gevreği gibi yani çünkü meyve ile yemek pişirmek falan uğraştırıcı direkt süt ile karıştırıp yiyemiyoruz mu?