Merhaba arkadaşlar. Yulafın faydalarımı duyunca etkilendim ve almak istiyorum çok faydalı bir besinmiş. Bunu her yaş insan yiyebilir, değil mi? Bir zararı falan olmasın.
Hiçbir zararı yok çok da besleyicidir. Yiyin acıkmayacaksınız. Ben 200g yoğurt 100g yulaf 1 kaşık pekmez varsa da herhangi bi meyve dilimleyip yiyorum. Lif karbonhidrat protein kaynağı efsane bir şey yağ oranı da düşük
Hiçbir zararı yok çok da besleyicidir. Yiyin acıkmayacaksınız. Ben 200g yoğurt 100g yulaf 1 kaşık pekmez varsa da herhangi bi meyve dilimleyip yiyorum. Lif karbonhidrat protein kaynağı efsane bir şey yağ oranı da düşük
Diyet için düşünüyorsanız tadı kötü oluyor ama sıcak suda kaynatın sade şekilde yiyin. Çünkü süt deriyi kalınlaştırıyor. Sporcuların çoğu bu yüzden süt ürünlerini hiç tüketmez veya çok az tüketir
Diyet için düşünüyorsanız tadı kötü oluyor ama sıcak suda kaynatın sade şekilde yiyin. Çünkü süt proteini deriyi kalınlaştırıyor. Sporcuların çoğu bu yüzden süt ürünlerini hiç tüketmez veya çok az tüketir
Kaynağı var mı hocam bu bilginin? Hayatımda ilk defa duyuyorum, şöyle bir baktım ilgili bir yazı da bulamadım açıkçası. Süt dediğiniz sindirilen, aminoasitlerine parçalanıp emilen bir besin sonuçta.
Bazı otoimmün hastalıklarda, alerjen bünyesi olan kişilerde bazı olumsuz etkileri var Ama “deri kalınlaşması” ilk defa duydum.