YUMİ İle Backtrack 5 Multiboot Yapımı

Roq TyTaN

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Yumi adlı programla multiboot USB hazırlama yapıyordum ve içerisine birde backtrack 5 işletim sistemini de atmak istedim fakat işletim sisteminin türünü bilmediğimden atamadım.

Adsız.jpg

Yabancı forumlarda yukarıdaki resimdeki gibi Backtrack 5 (Penetration Testing) seçeneğini seçeceksiniz demişler. Fakat benim indirdiğim Yumi programının versiyonu daha yüksek bu yüzden öyle bir seçenek yok ama resimdeki Yumi versiyonu daha eski bir versiyona ait. Normalde o versiyonu indirip işlemi tekrardan başlatırdım fakat şuan saten Windows 7, 8, 10 işletim sistemlerini USB'ye attım. Baştan başlamak yerine eğer bilen varsa Backtrack 5 için seçmem gereken işletim sistemi türünü söyleyebilecek birileri var mı ?

En altta "Try Unlisted ISO (GRUB)" seçeneğini seçip deneyebilirsin. Eğer açılmazsa "View or Remove Installed Distros?" seçeneğinden kaldırabilirsin. Sonucu da bizimle paylaşabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı