mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #31 supprime dedi: Yok bir vurana iki vuracağım hatta üç haddini bilmeyene bildireceksin bu kafayla çok ezerler sizi. Genişletmek için tıkla... Beni kimse ezmedi ve ezemezler müdüre şikayet ettiği halde işlem yapılmıyorsa okulu MEB'e şikayet edeceksin.
supprime dedi: Yok bir vurana iki vuracağım hatta üç haddini bilmeyene bildireceksin bu kafayla çok ezerler sizi. Genişletmek için tıkla... Beni kimse ezmedi ve ezemezler müdüre şikayet ettiği halde işlem yapılmıyorsa okulu MEB'e şikayet edeceksin.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 24 Aralık 2022 #32 mrht1234 dedi: Evet alabilirsiniz uzaklaştırma cezasına kadar yolu var okulun disiplin durumuna göre. Genişletmek için tıkla... Ah canım benim. Sana sürekli rastlıyorum forumda, gerçek dünyada işler öyle senin düşündüğün gibi yürümüyor maalesef.
mrht1234 dedi: Evet alabilirsiniz uzaklaştırma cezasına kadar yolu var okulun disiplin durumuna göre. Genişletmek için tıkla... Ah canım benim. Sana sürekli rastlıyorum forumda, gerçek dünyada işler öyle senin düşündüğün gibi yürümüyor maalesef.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #33 kade dedi: Ah canım benim. Sana sürekli rastlıyorum forumda, gerçek dünyada işler öyle senin düşündüğün gibi yürümüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Her okulun disiplini aynı değildir disiplini az okullarda doğru ama konu sahibinin okulu disiplinli olabilir veya hoca durumu ciddiye alabilir.
kade dedi: Ah canım benim. Sana sürekli rastlıyorum forumda, gerçek dünyada işler öyle senin düşündüğün gibi yürümüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Her okulun disiplini aynı değildir disiplini az okullarda doğru ama konu sahibinin okulu disiplinli olabilir veya hoca durumu ciddiye alabilir.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 24 Aralık 2022 #34 mrht1234 dedi: Her okulun disiplini aynı değildir disiplini az okullarda doğru ama konu sahibinin okulu disiplinli veya hoca ciddiye alabilir. Genişletmek için tıkla... Bir düşünün, bir grup sizi sıkıştırıyor ve üstünüze geliyor. O an aralarından sıyrılarak kaçıp müdürün odasına gidebilir misiniz sizce?
mrht1234 dedi: Her okulun disiplini aynı değildir disiplini az okullarda doğru ama konu sahibinin okulu disiplinli veya hoca ciddiye alabilir. Genişletmek için tıkla... Bir düşünün, bir grup sizi sıkıştırıyor ve üstünüze geliyor. O an aralarından sıyrılarak kaçıp müdürün odasına gidebilir misiniz sizce?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #35 Bir gün okulda olmayıp aynı şeyler başına gelecek. mrht1234 dedi: Her okulun disiplini aynı değildir disiplini az okullarda doğru ama konu sahibinin okulu disiplinli olabilir veya hoca durumu ciddiye alabilir. Genişletmek için tıkla... Yeterince korkutmuşlar, öğretmenlerin psikoloji konusunda mükemmel.
Bir gün okulda olmayıp aynı şeyler başına gelecek. mrht1234 dedi: Her okulun disiplini aynı değildir disiplini az okullarda doğru ama konu sahibinin okulu disiplinli olabilir veya hoca durumu ciddiye alabilir. Genişletmek için tıkla... Yeterince korkutmuşlar, öğretmenlerin psikoloji konusunda mükemmel.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #36 kade dedi: Bir düşünün, bir grup sizi sıkıştırıyor ve üstünüze geliyor. O an aralarından sıyrılarak kaçıp müdürün odasına gidebilir misiniz sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekten kaçış yoksa kaçacak kadar şiddet uygularsan meşru müdafaa'dır o ve bunda bir sorun yoktur.
kade dedi: Bir düşünün, bir grup sizi sıkıştırıyor ve üstünüze geliyor. O an aralarından sıyrılarak kaçıp müdürün odasına gidebilir misiniz sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekten kaçış yoksa kaçacak kadar şiddet uygularsan meşru müdafaa'dır o ve bunda bir sorun yoktur.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 24 Aralık 2022 #37 Falconn06 dedi: Tutanak yemekten korkmayın, bende daha önce tutanak yedim. Bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Siciline işleniyor.
Falconn06 dedi: Tutanak yemekten korkmayın, bende daha önce tutanak yedim. Bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Siciline işleniyor.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 24 Aralık 2022 #38 mrht1234 dedi: Eğer gerçekten kaçış yoksa kaçacak kadar şiddet uygularsan meşru müdafaa'dır o ve bunda bir sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten kendini savunmak için yumruk atmış. Kavgaya girmek gibi bir amacı yokmuş.
mrht1234 dedi: Eğer gerçekten kaçış yoksa kaçacak kadar şiddet uygularsan meşru müdafaa'dır o ve bunda bir sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten kendini savunmak için yumruk atmış. Kavgaya girmek gibi bir amacı yokmuş.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 24 Aralık 2022 #39 supprime dedi: Yok bir vurana iki vuracağım hatta üç haddini bilmeyene bildireceksin bu kafayla çok ezerler sizi. Genişletmek için tıkla... Hatta böbreğine takacaksın bıçağı hatta kafasını taşla ezeceksin (!) Dostum bu kadar vahşi olmana gerek yok. Bu tür işleri halleden polis abiler ablalar var. Durum ciddiye binerse onlara bildirirsin, onlar halleder zaten.
supprime dedi: Yok bir vurana iki vuracağım hatta üç haddini bilmeyene bildireceksin bu kafayla çok ezerler sizi. Genişletmek için tıkla... Hatta böbreğine takacaksın bıçağı hatta kafasını taşla ezeceksin (!) Dostum bu kadar vahşi olmana gerek yok. Bu tür işleri halleden polis abiler ablalar var. Durum ciddiye binerse onlara bildirirsin, onlar halleder zaten.
Falconn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GEFORCE GTX 1650 - AMD R5 3500X Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #40 avkila.tech dedi: Siciline işleniyor. Genişletmek için tıkla... Tutanak yiyince siciline işlemiyor. Disiplin cezası alınca siciline işleyebiliyor. 18 yaşının altındayken işlenen yüz kızartıcı suçlar ileride sıkıntı yaratıyor.
avkila.tech dedi: Siciline işleniyor. Genişletmek için tıkla... Tutanak yiyince siciline işlemiyor. Disiplin cezası alınca siciline işleyebiliyor. 18 yaşının altındayken işlenen yüz kızartıcı suçlar ileride sıkıntı yaratıyor.