Yumruk atmaktan tutanak yenir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tutanak yersen yersin. Durumu anlat geç. Kendimizi savunamamız suç mu hocam de. İyi etmişsin ellerine sağlık. Keşke birkaç tane daha atsaydın hatıra defterine iyi yazılırdı.

Bıçak ile yumruk çok farklı şeyler bu tarz bir durumda polis karşı tarafı hapse falan mı atıyor zannediyoruz acaba.

Ortaokulda az kavga etmezdik. Biraz okuldan okula da değişir ama bir şey olmaz. Ortaokulda ve lisede çocuklar fiziki kavgaya girebilirler, koca koca adamlar bile girebiliyorken hele.(Bu kavga etmeyi normalleştirmez tabi.) En fazla olacak şey eğer vurduğun çocuğun ailesi okula gelmezse ya müdür yardımcısı ya da çocuğun sınıf öğretmeni ikinizi çağırıp niye kavga ettiğinizi sorar. Hadi barışın der, yalandan barışırsınız konu kapatır.

Sanmam.

Tutanak yersen yersin. Durumu anlat geç. Kendimizi savunamamız suç mu hocam de. İyi etmişsin ellerine sağlık. Keşke birkaç tane daha atsaydın hatıra defterine iyi yazılırdı.

Burada küfür var sadece yumruk olsa haklı olurdu konu sahibi.

Tutanak yiyince siciline işlemiyor. Disiplin cezası alınca siciline işleyebiliyor. 18 yaşının altındayken işlenen yüz kızartıcı suçlar ileride sıkıntı yaratıyor.
Benim bildiğim tutanaklar sicile işleniyor ve ileride disiplin kurulunu ilgilendirecek şeyler olursa yazılan tutanak konu ile alakalı ise verilecek olan cezaya karşı arttırma/azaltma uygulatıyor.

Veya sadece okulun idaresinde tutuluyor olabilir. Ben tutanak yazdığımda bir şey olmamıştı ancak yazdığım tutanağın ellerinde bulunduğu söylenmişti.

Bıçak ile yumruk çok farklı şeyler bu tarz bir durumda polis karşı tarafı hapse falan mı atıyor zannediyoruz acaba.

Yumruk basit yaralamaya girer.

Her zaman herkes senin kadar şanslı olamayabiliyor.

Burada küfür var sadece yumruk olsa haklı olurdu konu sahibi.

Ufak tefek bir mevzu önce onlar küfür etmiş. Oda haklı olarak hem küfür edip dövmüş. Adamım benim arkanda biz varız. Devam.

Yumruk basit yaralamaya girer.

Her zaman herkes senin kadar şanslı olamayabiliyor.

Arkadaş herkes düşüncesini yazıyor. Sen konu sahibi cevap yazmıyorken sen neden her şeye cevap yazıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…