psikolojimbozuldu
Picopat
Arkadaşlar ben serseri asla sevmiyorum öyle tipleri. Hemen yolumu değiştirim ama ben yumuşaklıktan yanayım. Kıza böyle hayvan öküz gibi değil de daha nazik davranırım hatta kıza kız gibi davranırım. Geçen hafta bir yerde yumuşak erkek arkadaşla tanıştım gayet benim kafada hiç kaba değil böyle (en önemlisi bana bağırıp çağırmıyor aşağıda yazdıklarımın hiçbirini yapmıyor kendini kanıtlamaya çalışmıyor) kız taklidi falan yapıyor çok hoş geliyor. Ben de yapıyorum hatta keyif alıyorum ama böyle bir arkadaş sanırsam bir daha bulamayacağım. O kadar eğlendik ki ne Instagram'ını aldım ne de telefonunu. Yanlış anlamayın erkeklerden hoşlandığım falan yok sadece bu tarz arkadaşlar daha samimi eğleneceli buluyorum ya zaten bizim sınıfta öküz dolu psikolojim bozuldu. Bu kekolardan hepsi artist tiplerinde memmelet yok sanki katil gibi tipleri var. Tehlikeli işler yaptıklarını sanıyorlar kabaca konuşuyorlar. Bıktım ama böylesini bir daha zor bulurum. Yani isterse gay olsun ama insan olsun adamlığı da geçtim milletin adamlık sandığı herkese sataşmak. İnsanlara zarar vermek. Kötü davranmak racon kesmek artislik taslamak. Bunu adamlık sayıyorlar. Ben bunların hiçbirini de adam yerine de insan yerine koymam.
Son düzenleyen: Moderatör: