C Cuvas Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 400 Çözümler 3 13 Eylül 2021 #91 Fian Şampiyonu dedi: Türklere Yunan kırması demek. Vay be ne kafa ama sende su sıcak mıydı diye sor onlar anlar. Genişletmek için tıkla... Herhalde tarih egitimi kötü orada. Kimin barbar olduğunu bilmiyorlar.
Fian Şampiyonu dedi: Türklere Yunan kırması demek. Vay be ne kafa ama sende su sıcak mıydı diye sor onlar anlar. Genişletmek için tıkla... Herhalde tarih egitimi kötü orada. Kimin barbar olduğunu bilmiyorlar.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 13 Eylül 2021 #92 Cuvas dedi: Herhalde onların eğitim sistemi de kötü. Kimin barbar olduğunu bilmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Cahiller her yerde olur. Bunun ülkeyle veya eğitim sistemiyle alakası yok. Recep pekmeztaş dedi: Ben ucuz olan bir şehir diyorum düzgün okur musunuz? Genişletmek için tıkla... Düzen değiştirmek kolay mı peki? Ailesi çalışmıyor mu? Türkiye'de kafana göre yer değiştirebiliyor musun?
Cuvas dedi: Herhalde onların eğitim sistemi de kötü. Kimin barbar olduğunu bilmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Cahiller her yerde olur. Bunun ülkeyle veya eğitim sistemiyle alakası yok. Recep pekmeztaş dedi: Ben ucuz olan bir şehir diyorum düzgün okur musunuz? Genişletmek için tıkla... Düzen değiştirmek kolay mı peki? Ailesi çalışmıyor mu? Türkiye'de kafana göre yer değiştirebiliyor musun?
C Cuvas Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 400 Çözümler 3 13 Eylül 2021 #93 Ascendency dedi: Cahiller her yerde olur. Bunun ülkeyle veya eğitim sistemiyle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaktan duyma bilgilerle sallıyorlar. Eğitimi verilse sallamazlardi. Ya da cidden çok geri kafalilar ırkçılığı seviyorlar.
Ascendency dedi: Cahiller her yerde olur. Bunun ülkeyle veya eğitim sistemiyle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaktan duyma bilgilerle sallıyorlar. Eğitimi verilse sallamazlardi. Ya da cidden çok geri kafalilar ırkçılığı seviyorlar.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 13 Eylül 2021 #94 Cuvas dedi: Hocam kulaktan duyma bilgilerle sallıyorlar. Eğitimi verilse sallamazlardi. Ya da cidden çok geri kafalilar ırkçılığı seviyorlar. Genişletmek için tıkla... Bilemeyeceğim.
Cuvas dedi: Hocam kulaktan duyma bilgilerle sallıyorlar. Eğitimi verilse sallamazlardi. Ya da cidden çok geri kafalilar ırkçılığı seviyorlar. Genişletmek için tıkla... Bilemeyeceğim.
Recep pekmeztaş Picopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Xen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Headcrab 13 Eylül 2021 #95 Ascendency dedi: Cahiller her yerde olur. Bunun ülkeyle veya eğitim sistemiyle alakası yok. Düzen değiştirmek kolay mı peki? Ailesi çalışmıyor mu? Türkiye'de kafana göre yer değiştirebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Emin ol orası buradan daha iyidir. Ayrıca geleceğini etkileyecek bir karar için düzen değiştirmek çok zor olmamalı.
Ascendency dedi: Cahiller her yerde olur. Bunun ülkeyle veya eğitim sistemiyle alakası yok. Düzen değiştirmek kolay mı peki? Ailesi çalışmıyor mu? Türkiye'de kafana göre yer değiştirebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Emin ol orası buradan daha iyidir. Ayrıca geleceğini etkileyecek bir karar için düzen değiştirmek çok zor olmamalı.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 13 Eylül 2021 #96 Recep pekmeztaş dedi: Emin ol orası buradan daha iyidir. Ayrıca geleceğini etkileyecek bir karar için düzen değiştirmek çok zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... Yer değiştirince durumun çok değişeceğini düşünüyorsun.
Recep pekmeztaş dedi: Emin ol orası buradan daha iyidir. Ayrıca geleceğini etkileyecek bir karar için düzen değiştirmek çok zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... Yer değiştirince durumun çok değişeceğini düşünüyorsun.
Recep pekmeztaş Picopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Xen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Headcrab 13 Eylül 2021 #97 Ascendency dedi: Yer değiştirince durumun çok değişeceğini düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Tai ki düşünmüyorum ama Yunanca geliştirip yunanmış gibi davranabilir.
Ascendency dedi: Yer değiştirince durumun çok değişeceğini düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Tai ki düşünmüyorum ama Yunanca geliştirip yunanmış gibi davranabilir.
izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #98 Orada türklere yardım etmeye çalışan birileri vardır herahlde. Öyle birisini bulursan konuş derim.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 13 Eylül 2021 #99 Recep pekmeztaş dedi: Tai ki düşünmüyorum ama Yunanca geliştirip yunanmış gibi davranabilir. Genişletmek için tıkla... İsmi okunmayacak mı? Etnik kökenini okuldaki öğretmeni bile biliyordur. Ayrıca şive farklılıkları da olur. Hayatta filmmiş gibi bakmayı bırakmanızı tavsiye ederim. Her şey o kadar kolay değil.
Recep pekmeztaş dedi: Tai ki düşünmüyorum ama Yunanca geliştirip yunanmış gibi davranabilir. Genişletmek için tıkla... İsmi okunmayacak mı? Etnik kökenini okuldaki öğretmeni bile biliyordur. Ayrıca şive farklılıkları da olur. Hayatta filmmiş gibi bakmayı bırakmanızı tavsiye ederim. Her şey o kadar kolay değil.
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #100 Doğduğundan beri aralarında asimile olamamışsan bu iş çoktan geçmiş demektir, uyum sağlayamayan yalnızlığa mahkumdur.
Doğduğundan beri aralarında asimile olamamışsan bu iş çoktan geçmiş demektir, uyum sağlayamayan yalnızlığa mahkumdur.