Mahmut_ER34
Decipat
Orada ben olacaktım hadi bir dışlasınlar.
Farklı şehre geçin.Selanik farklı şehir, gümülcine farklı şehir. Bu şehirde işsizlik ve pahalılık var. İnanmıyorsunuz tabii, gelip görmeden de inanmazsınız.
Ne kadar kolay söylüyorsunuz.Farklı şehre geçin.
Ne kadar zor olabilir ki sonuçta kirası ucuz olan bir şehre geçip rahat yaşarlar.Ne kadar kolay söylüyorsunuz.
İş yeri, düzen, ev.. Devam etmemi ister misin?Ne kadar zor olabilir ki sonuçta kirası ucuz olan bir şehre geçip rahat yaşarlar.
Zaten ucuz olan bir şehirde bunlar olabilir diye düşünüyorum düzene gelirsek bence bunun için değer.İş yeri, düzen, ev.. Devam etmemi ister misin?
Ucuz olduğunu nereden biliyorsun? En azından fiyatlara baktın mı? Aylık ortalama maaş ~1.200€ iken ev kiraları ~500€.Zaten ucuz olan bir şehirde bunlar olabilir diye düşünüyorum düzene gelirsek bence bunun için değer.
Ben ucuz olan bir şehir diyorum düzgün okur musunuz?Ucuz olduğunu nereden biliyorsun? En azından fiyatlara baktın mı? Aylık ortalama maaş ~1.200€ iken ev kiraları ~500€.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.