Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi. Yunanca öğrenmek istiyorum birkaç yıldır ve ancak şimdi nasip oldu öğrenebilmek. Bir mobil uygulamadan çalışıyorum şu an ve gayet de iyi gittiğimi düşünüyorum. Herhangi bir iş veya kariyer planım yok yunanca üzerine. Sizce gereksiz midir?
Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi. Yunanca öğrenmek istiyorum birkaç yıldır ve ancak şimdi nasip oldu öğrenebilmek. Bir mobil uygulamadan çalışıyorum şu an ve gayet de iyi gittiğimi düşünüyorum. Herhangi bir iş veya kariyer planım yok Yunanca üzerine. Sizce gereksiz midir?
Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi. Yunanca öğrenmek istiyorum birkaç yıldır ve ancak şimdi nasip oldu öğrenebilmek. Bir mobil uygulamadan çalışıyorum şu an ve gayet de iyi gittiğimi düşünüyorum. Herhangi bir iş veya kariyer planım yok Yunanca üzerine. Sizce gereksiz midir?
İngilizce, Fransızca, İspanyolca gibi dilleri biliyorsanız neden olmasın? Ama bu dilleri öğrenmediyseniz önce bunları öğrenin. Yani biraz gereksiz gibi pek bir işinize yaramaz.
Farklı harfler, alfabe, dil grubu gibi özellikler nedeniyle Türk birisi için öğrenmesi zor. Dünya çapında Yunanistan ve Kıbrıs hariç konuşulan bir yer de göremezsin. Tamamen gereksiz. Yunanistan'da yaşama planın yoksa tabi.
Yunanistan'a gidip yaşama planların yoksa; evet gereksiz. İngilizce bilmiyorsan Ulusal bir Dil olan ve işine daha çok yarayacak olan İngilizce ve Fransızca öğrenebilirsin. Almanca'da öğrenebilirsin, keyfine kalmış. Benim ilk tavsiyem İngilizce, Fransızca sonra isteğe bağlı olarak Almanca.
Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi. Yunanca öğrenmek istiyorum birkaç yıldır ve ancak şimdi nasip oldu öğrenebilmek. Bir mobil uygulamadan çalışıyorum şu an ve gayet de iyi gittiğimi düşünüyorum. Herhangi bir iş veya kariyer planım yok yunanca üzerine. Sizce gereksiz midir?