Yunanistan'da bilgisayarlar daha mı ucuz?

Yalnızca Yunanistan değil, Avrupa'da herhangi bir ülkede daha ucuz. Bu da böyle bir genelleme.

Sebebi: Adamlar Euro olarak maaş alıyor. Kur farkından vesaire etkilenmedikleri gibi, ceplerinden çıkan vergiler bizden misliyle az. Dolayısıyla biz 1 alıyorsak adamlar en az 4-5 alıyor. (EN AZ!)
Ayrıca 3 tane de Avrupa Birliğine almıyorlar.
Hocam vergiler 40 euro. Miningciler 300 Euro'luk kartı 650 yapmış. Vergi ne alaka?
Vergi de ekleniyor. :D

Hocam vergiler 40 euro. Miningciler 300 Euro'luk kartı 650 yapmış. Vergi ne alaka?
Mining yapanlar kartları tüketiyor diye ülke vergiyi kesecek değil ya. Ülkeler farklı olsa da kartlar aynı yerden geliyor mağazalar da üstüne kar artı vergi koyuyor bizdeki vergi daha fazla olduğu için fiyat artışı daha fazla oluyor. Ayrıca ne bekliyorsun ki zaten? O 40 Euro aradaki vergi farkı. Ekran kartlarından telefon ve laptoplardan aldıkları gibi abidik gubidik vergiler almıyorlar o yüzden aradaki vergi farkı zaten %8-10 civarı oluyor burada da fark %6 civarı.

Mining yapanlar kartları tüketiyor diye ülke vergiyi kesecek değil ya. Ülkeler farklı olsa da kartlar aynı yerden geliyor mağazalar da üstüne kar artı vergi koyuyor bizdeki vergi daha fazla olduğu için fiyat artışı daha fazla oluyor. Ayrıca ne bekliyorsun ki zaten? O 40 Euro aradaki vergi farkı. Ekran kartlarından telefon ve laptoplardan aldıkları gibi abidik gubidik vergiler almıyorlar o yüzden aradaki vergi farkı zaten %8-10 civarı oluyor burada da fark %6 civarı.
Hocam bi bak istersen 650 Euro kaç TL yapar diye. 650 Euro olmuş. Vergi diyorsun. Ya ben Mediamarkt Almanya'dan bahsediyorum. 650 Euro olmuş diyorum 650 Euro. Çıkış fiyatı 300 Eur olan kart yani.

Hocam bi bak istersen 650 Euro kaç TL yapar diye. 650 Euro olmuş. Vergi diyorsun. Ya ben Mediamarkt Almanya'dan bahsediyorum. 650 Euro olmuş diyorum 650 Euro. Çıkış fiyatı 300 Eur olan kart yani.
Arkadaşım ben sana kartın fiyatı artmamış demiyorum. Türkiye'de biraz daha fazla artmış diyorum. Yoksa 650 Euro kaç TL yapıyor farkındayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı