- Makaleler
- 3
Hocam vergiler 40 euro. Miningciler 300 Euro'luk kartı 650 yapmış. Vergi ne alaka?Burada da en ucuz 2060 690 Euro zaten. Aradaki fark da bizim vergiler işte.
Hocam vergiler 40 euro. Miningciler 300 Euro'luk kartı 650 yapmış. Vergi ne alaka?Burada da en ucuz 2060 690 Euro zaten. Aradaki fark da bizim vergiler işte.
Ayrıca 3 tane de Avrupa Birliğine almıyorlar.Yalnızca Yunanistan değil, Avrupa'da herhangi bir ülkede daha ucuz. Bu da böyle bir genelleme.
Sebebi: Adamlar Euro olarak maaş alıyor. Kur farkından vesaire etkilenmedikleri gibi, ceplerinden çıkan vergiler bizden misliyle az. Dolayısıyla biz 1 alıyorsak adamlar en az 4-5 alıyor. (EN AZ!)
Vergi de ekleniyor.Hocam vergiler 40 euro. Miningciler 300 Euro'luk kartı 650 yapmış. Vergi ne alaka?
Hocam Mediamarkt.de'de ürün 650 Euro. Bunun sebebi miningciler eğer suçlu bulunacaksa 1. Mining 2. Vergi. Bunu söylüyorum sabahtan beri.Ayrıca 3 tane de Avrupa Birliğine almıyorlar.
Vergi de ekleniyor.![]()
Mining yapanlar kartları tüketiyor diye ülke vergiyi kesecek değil ya. Ülkeler farklı olsa da kartlar aynı yerden geliyor mağazalar da üstüne kar artı vergi koyuyor bizdeki vergi daha fazla olduğu için fiyat artışı daha fazla oluyor. Ayrıca ne bekliyorsun ki zaten? O 40 Euro aradaki vergi farkı. Ekran kartlarından telefon ve laptoplardan aldıkları gibi abidik gubidik vergiler almıyorlar o yüzden aradaki vergi farkı zaten %8-10 civarı oluyor burada da fark %6 civarı.Hocam vergiler 40 euro. Miningciler 300 Euro'luk kartı 650 yapmış. Vergi ne alaka?
Hocam bi bak istersen 650 Euro kaç TL yapar diye. 650 Euro olmuş. Vergi diyorsun. Ya ben Mediamarkt Almanya'dan bahsediyorum. 650 Euro olmuş diyorum 650 Euro. Çıkış fiyatı 300 Eur olan kart yani.Mining yapanlar kartları tüketiyor diye ülke vergiyi kesecek değil ya. Ülkeler farklı olsa da kartlar aynı yerden geliyor mağazalar da üstüne kar artı vergi koyuyor bizdeki vergi daha fazla olduğu için fiyat artışı daha fazla oluyor. Ayrıca ne bekliyorsun ki zaten? O 40 Euro aradaki vergi farkı. Ekran kartlarından telefon ve laptoplardan aldıkları gibi abidik gubidik vergiler almıyorlar o yüzden aradaki vergi farkı zaten %8-10 civarı oluyor burada da fark %6 civarı.
Arkadaşım ben sana kartın fiyatı artmamış demiyorum. Türkiye'de biraz daha fazla artmış diyorum. Yoksa 650 Euro kaç TL yapıyor farkındayım.Hocam bi bak istersen 650 Euro kaç TL yapar diye. 650 Euro olmuş. Vergi diyorsun. Ya ben Mediamarkt Almanya'dan bahsediyorum. 650 Euro olmuş diyorum 650 Euro. Çıkış fiyatı 300 Eur olan kart yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.