MoonKnight21
Kilopat
- Makaleler
- 1
Düzenledim.Link nerde?
O fiyata daha kalitelisi bulunur bence.Düzenledim.
Fazla oynamıyorum hocam.Klavyeyi rekabetçi oyunlar için alıyorsanız o fiyata manyetik switch klavye alınır.
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.trDAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
Çok pahalı değmez muadili Aula F75 bile 2235 TL.Ajazz AK820 PRO Mekanik Oyun Klavyesi,3 Modlu TFT Renkli Ekran ve CNC Düğmeli 81 Tuş,RGB Aydınlatma - Fiyatı, Yorumları
Ajazz AK820 PRO Mekanik Oyun Klavyesi,3 Modlu TFT Renkli Ekran ve CNC Düğmeli 81 Tuş,RGB Aydınlatma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu da olabilir hocam biraz daha uygun
Fazla oynamasanız bile Adjustable trigger point var her türlü iş yapar bütçeniz çıkıyorsa Ek75 RT çıkmazsa Ek75 Pro alın bence.Fazla oynamıyorum hocam.
hocam adjustable trigger point ne işe yarıyor klavyelerde ?Çok pahalı değmez muadili Aula F75 bile 2235 TL.
Ben olsam Ek75 Pro alıp geçerdim.
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
Fazla oynamasanız bile Adjustable trigger point var her türlü iş yapar bütçeniz çıkıyorsa Ek75 RT çıkmazsa Ek75 Pro alın bence.
Selamlar arkadaşlar. Yeni bir klavye arayışı içersindeyim, bütçem 2-3.5k arası. Linkteki modeli gördüm birazcık araştırdım, genelde güzel ürün demişler sizin de fikrinizi öğrenmek istedim. Sizce bu klavye alınır mı? Bu bütçede önerebileceğiniz başka bir model var mıdır? Bir de ürünün 2 farklı switch tipi var, cocoa cream V2 switch ve milk switch. Sizce hangisi daha iyi olur?
YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com