Yunzii B75 Pro alınır mı?

Makaleler
1
Selamlar arkadaşlar. Yeni bir klavye arayışı içersindeyim, bütçem 2-3.5k arası. Linkteki modeli gördüm birazcık araştırdım, genelde güzel ürün demişler sizin de fikrinizi öğrenmek istedim. Sizce bu klavye alınır mı? Bu bütçede önerebileceğiniz başka bir model var mıdır? Bir de ürünün 2 farklı switch tipi var, Cocoa Cream V2 switch ve Milk switch. Sizce hangisi daha iyi olur?

Son düzenleme:
Klavyeyi rekabetçi oyunlar için alıyorsanız o fiyata manyetik switch klavye alınır.

Klavyeyi rekabetçi oyunlar için alıyorsanız o fiyata manyetik switch klavye alınır.
Fazla oynamıyorum hocam.

bu da olabilir hocam biraz daha uygun
Çok pahalı değmez muadili Aula F75 bile 2235 TL.
Ben olsam Ek75 Pro alıp geçerdim.
Fazla oynamıyorum hocam.
Fazla oynamasanız bile Adjustable trigger point var her türlü iş yapar bütçeniz çıkıyorsa Ek75 RT çıkmazsa Ek75 Pro alın bence.

Son düzenleme:
Çok pahalı değmez muadili Aula F75 bile 2235 TL.
Ben olsam Ek75 Pro alıp geçerdim.

Fazla oynamasanız bile Adjustable trigger point var her türlü iş yapar bütçeniz çıkıyorsa Ek75 RT çıkmazsa Ek75 Pro alın bence.
hocam adjustable trigger point ne işe yarıyor klavyelerde ?

Selamlar arkadaşlar. Yeni bir klavye arayışı içersindeyim, bütçem 2-3.5k arası. Linkteki modeli gördüm birazcık araştırdım, genelde güzel ürün demişler sizin de fikrinizi öğrenmek istedim. Sizce bu klavye alınır mı? Bu bütçede önerebileceğiniz başka bir model var mıdır? Bir de ürünün 2 farklı switch tipi var, cocoa cream V2 switch ve milk switch. Sizce hangisi daha iyi olur?

Ne aldınız acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı