Yurt Arkadaşı Sorunu

Devlet yurdunu bilirsiniz. Yurt yönetimi her şeyi öğrenciye bırakan sorumsuz kişilerdir. Kendiniz halledin deyip gönderirler.

Liseden beri arkadaşı olan X odada:D o durum olmaz maalesef.

Kendisiyle konuşmak hiçbir işe yaramıyor. Yurt yönetimi de bu konularda pasif :(

Madem laftan anlamıyor bunlara dayak gerek.
Bir kere uyarı amaclı son kez uyarin adamakıllı toplasın kendini rahatsiz edici şeyler yapmasin.

Yurt yönetimine "Ben böyle sürekli hasta olmaya devam edersem bu odada artık 4 kişi yaşayamayacak kardeş." de onlar durumu anlarlar.
Yurt yönetimine başvurun. Öyle odaya sonradan gelip kafasına göre takılmak yok.
Yurt yönetimi belirttiğim gibi ilgisiz. Ama hafta içi gidip yine şansımı denerim. Belki iyi bir insana denk gelirim.

Madem laftan anlamıyor bunlara dayak gerek.
Bir kere uyarı amaclı son kez uyarin adamakıllı toplasın kendini rahatsiz edici şeyler yapmasin.
Yemin ederim tam dayaklık. Ben öyle insanlara çok katlanamam açıkçası. İlla bir bahane bulup dalardım 😡
Bizim de içimizden gelen o ama maalesef şiddete karşıyız:D (Ayrıca arkası çok arkadaşın bulaşmak tehlikeli olabilir)

Rezillik ya ne demek tuvalete girip sifonu çekmiyor bu ne terbiyesizlik başına yıkarım o tuvaleti ben.

Gerçekten hayatımda en nefret ettiğim şeylerden biridir pis insanlar. O pisliğini adamı rencide ederek söylemek lazım. Yüzümüz tutmadı demiş arkadaş inan ben rencide ederek söylemek isterdim kimse kimsnin pisliğini temizlemek zorunda değil. Kediler bile yaptığı pisliğin üzerini kapatıyor bu insan müsvettesine bak sen 😡
Bizim de içimizden gelen o ama maalesef şiddete karşıyız:D (Ayrıca arkası çok arkadaşın bulaşmak tehlikeli olabilir)

Vallahi dayağı hakedeli çok olmuş o insan bozuntusunun. O zaman yıldırma politikası yapacaksınız. Onun rahatsız olacağı her şeyi yapacaksınız odada.

Gerçekten hayatımda en nefret ettiğim şeylerden biridir pis insanlar. O pisliğini adamı rencide ederek söylemek lazım. Yüzümüz tutmadı demiş arkadaş inan ben rencide ederek söylemek isterdim kimse kimsnin pisliğini temizlemek zorunda değil.

Ayıp yav kendi evin değil toplu bir ortamda yaşıyorsun biraz edepli olur insan temiz olmalısın kim bilir ellerini bile yıkamıyor büyük ihtimal.

Bizim de içimizden gelen o ama maalesef şiddete karşıyız:D (ayrıca arkası çok arkadaşın bulaşmak tehlikeli olabilir)

Arkasina güveniyor herhalde.
Muhtemelen sizin odadan gitmenizi istiyor gibi böyle yaptığı halde uyarıları takmadığı halde demek ki.
En kisa zamanda onu göndermeniz lazim gerekirse ses kaydi ve video kayitlarini âlin.

Gerçekten hayatımda en nefret ettiğim şeylerden biridir pis insanlar. O pisliğini adamı rencide ederek söylemek lazım. Yüzümüz tutmadı demiş arkadaş inan ben rencide ederek söylemek isterdim kimse kimsnin pisliğini temizlemek zorunda değil. Kediler bile yaptığı pisliğin üzerini kapatıyor bu insan müsvettesine bak sen 😡

Vallahi dayağı hakedeli çok olmuş o insan bozuntusunun. O zaman yıldırma politikası yapacaksınız. Onun rahatsız olacağı her şeyi yapacaksınız odada.
Onu da denedik. Bizim arkadaşlar odaya sürekli gelip 'sifonu niye çekmiyorsunuz' diye sesleniyor. Üstüne alınmıyor galiba.
Bu kadar kirli bir arkadaşın rahatsız olacağı bir şey olduğunu sanmıyorum. Umursamaz çünkü
Ayıp yav kendi evin değil toplu bir ortamda yaşıyorsun biraz edepli olur insan temiz olmalısın kim bilir ellerini bile yıkamıyor büyük ihtimal.
Yazdıklarım az bile. Sigaradan rahatsız olduğumu bile bile pencere açık sigara içiyor. Yangın dedektörü olmasa oda duman altı olacaktı herhalde:D
Yurt yönetimine sigara konusunda şikayette bulunacağım ama benim şikayet ettiğimi anlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı