Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #11 Grandvizier dedi: OnePlus 9 al mi 11tden iyi ve direnç olayı iyi değil. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede onepus 9 bulabilir mi hocam be 9-10k bandında gördüm hep. Zamanında ikisi arasında kalıp OP9 aldım memnunum.
Grandvizier dedi: OnePlus 9 al mi 11tden iyi ve direnç olayı iyi değil. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede onepus 9 bulabilir mi hocam be 9-10k bandında gördüm hep. Zamanında ikisi arasında kalıp OP9 aldım memnunum.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #12 Hermitus dedi: Bu bütçede onepus 9 bulabilir mi hocam be 9-10k bandında gördüm hep. Zamanında ikisi arasında kalıp OP9 aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... 2.el olarak bulabilir. Eğer 2.el istemezse OnePlus 8 de alabilir.
Hermitus dedi: Bu bütçede onepus 9 bulabilir mi hocam be 9-10k bandında gördüm hep. Zamanında ikisi arasında kalıp OP9 aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... 2.el olarak bulabilir. Eğer 2.el istemezse OnePlus 8 de alabilir.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.911 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #13 Better Call Mike dedi: İlk olarak kayit parasi 50k degil. Zaten kaçak Xiaomi alan birisi sence yasal yollardan kayit eder mi? Genişletmek için tıkla... 5 e alsa 250 1 yıl cart curt eninde sonunda yasal iş yapcak. Ben ona o kadar verene kadar 5 daha koyar note12 alırım.
Better Call Mike dedi: İlk olarak kayit parasi 50k degil. Zaten kaçak Xiaomi alan birisi sence yasal yollardan kayit eder mi? Genişletmek için tıkla... 5 e alsa 250 1 yıl cart curt eninde sonunda yasal iş yapcak. Ben ona o kadar verene kadar 5 daha koyar note12 alırım.
PocoBey Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci i5 3.nesil 8gb ram Gtx 1060 3 gb ekran kartı Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #14 Hermitus dedi: Bu bütçede onepus 9 bulabilir mi hocam be 9-10k bandında gördüm hep. Zamanında ikisi arasında kalıp OP9 aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam genellikle pubg oynayacam o yüzden hangisi iy yani hem günlük kullanım hemde pubg veya oyun vs
Hermitus dedi: Bu bütçede onepus 9 bulabilir mi hocam be 9-10k bandında gördüm hep. Zamanında ikisi arasında kalıp OP9 aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam genellikle pubg oynayacam o yüzden hangisi iy yani hem günlük kullanım hemde pubg veya oyun vs
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #15 PocoBey dedi: Hocam genellikle PUBG oynayacağım o yüzden hangisi iy yani hem günlük kullanım hem de PUBG veya oyun vs. Genişletmek için tıkla... Bence her şekilde yine OnePlus. Ayrıca OnePlus Android'in iOS'udur. Xiaomi arayüzde kasıyordu.
PocoBey dedi: Hocam genellikle PUBG oynayacağım o yüzden hangisi iy yani hem günlük kullanım hem de PUBG veya oyun vs. Genişletmek için tıkla... Bence her şekilde yine OnePlus. Ayrıca OnePlus Android'in iOS'udur. Xiaomi arayüzde kasıyordu.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #16 PocoBey dedi: Hocam genellikle PUBG oynayacağım o yüzden hangisi iy yani hem günlük kullanım hem de PUBG veya oyun vs Genişletmek için tıkla... OnePlus8 veya 8T alın derim OP9 fazla ısınır PUBG'de.
PocoBey dedi: Hocam genellikle PUBG oynayacağım o yüzden hangisi iy yani hem günlük kullanım hem de PUBG veya oyun vs Genişletmek için tıkla... OnePlus8 veya 8T alın derim OP9 fazla ısınır PUBG'de.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2023 #17 OnePlus 8T olabilir.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #18 Hermitus dedi: OnePlus8 veya 8T alın derim OP9 fazla ısınır PUBG'de. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum hocam ısınma olmadı. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz. yus4ff dedi: OnePlus 8T olabilir. Genişletmek için tıkla... OnePlus 9'dan pahalı ama hocam o biraz sıkıntı.
Hermitus dedi: OnePlus8 veya 8T alın derim OP9 fazla ısınır PUBG'de. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum hocam ısınma olmadı. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz. yus4ff dedi: OnePlus 8T olabilir. Genişletmek için tıkla... OnePlus 9'dan pahalı ama hocam o biraz sıkıntı.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #19 Grandvizier dedi: Ben kullanıyorum hocam ısınma olmadı. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... OnePlus 9 LE2115 hocam. Ben oynamıyorum o yüzden bir şey diyemem ama oynayan insanlar çok ısınıyor demişti.
Grandvizier dedi: Ben kullanıyorum hocam ısınma olmadı. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... OnePlus 9 LE2115 hocam. Ben oynamıyorum o yüzden bir şey diyemem ama oynayan insanlar çok ısınıyor demişti.
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 8 Eylül 2023 #20 Fiyatına bağlı yurtdışı alınabilecek en kaliteli cihazlardan biri. Güncelleme yapmazsanız imei sorunu yok.
Fiyatına bağlı yurtdışı alınabilecek en kaliteli cihazlardan biri. Güncelleme yapmazsanız imei sorunu yok.