Hermitus
Hectopat
- Makaleler
- 3
OnePlus 9 al mi 11tden iyi ve direnç olayı iyi değil.
Bu bütçede onepus 9 bulabilir mi hocam be 9-10k bandında gördüm hep. Zamanında ikisi arasında kalıp OP9 aldım memnunum.
OnePlus 9 al mi 11tden iyi ve direnç olayı iyi değil.
Bu bütçede onepus 9 bulabilir mi hocam be 9-10k bandında gördüm hep. Zamanında ikisi arasında kalıp OP9 aldım memnunum.
5 e alsa 250 1 yıl cart curt eninde sonunda yasal iş yapcak. Ben ona o kadar verene kadar 5 daha koyar note12 alırım.İlk olarak kayit parasi 50k degil. Zaten kaçak Xiaomi alan birisi sence yasal yollardan kayit eder mi?
Hocam genellikle pubg oynayacam o yüzden hangisi iy yani hem günlük kullanım hemde pubg veya oyun vsBu bütçede onepus 9 bulabilir mi hocam be 9-10k bandında gördüm hep. Zamanında ikisi arasında kalıp OP9 aldım memnunum.
Hocam genellikle PUBG oynayacağım o yüzden hangisi iy yani hem günlük kullanım hem de PUBG veya oyun vs.
Hocam genellikle PUBG oynayacağım o yüzden hangisi iy yani hem günlük kullanım hem de PUBG veya oyun vs
OnePlus8 veya 8T alın derim OP9 fazla ısınır PUBG'de.
OnePlus 8T olabilir.
Ben kullanıyorum hocam ısınma olmadı. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.