Yurt dışı 15 Pro hangi ülke kodlu alınmalı?

Sayfayı okudum hocam tekrar denedim şimdi sesli FaceTime evet pasif durumda. Haklısınız. @HCI hocam siz de sesli FaceTime'ı bir dener misiniz? iPhone’da FaceTime ile arama yapma.
Hemen deniyorum hocam.

Hocam şimdi bende denedim, sesli FaceTime bende de pasif durumda. Görüntülü FaceTime'da sorun yok. Ama ben şu ana kadar sesli FaceTime kullanan birisini hiç görmedim. Görüntülü kullanan çok gördüm kendimde kullanıyorum ama sesli kullanan hiç görmedim.

IMG_0943.jpeg
IMG_0944.jpeg

Resimlerde görüldüğü gibi sesli facetime pasif durumda.

Hocam şimdi bende denedim, sesli FaceTime bende de pasif durumda. Görüntülü FaceTime'da sorun yok. Ama ben şu ana kadar sesli FaceTime kullanan birisini hiç görmedim. Görüntülü kullanan çok gördüm kendimde kullanıyorum ama sesli kullanan hiç görmedim

Yani inanın ben de görmedim kaldı ki orada olduğunu da yeni öğrendim normal arama varken değmez zaten. Evet normal FaceTime'da kullanılıyor.

Eki Görüntüle 2121716Eki Görüntüle 2121717
Resimlerde görüldüğü gibi sesli FaceTime pasif durumda.

Aynısı bende de.

Çok fazla uğraştırmıyor aslında ama ilk SIM'in süresi dolduğunda ikinci SIM'e geçerken uğraştırabiliyormuş. Onunla ilgilide yöntemler vardı. En iyisi Çin modelini alın çift fiziki SIM.
Yok hocam Çin almayacağım, TR kodlu alacağım. Umarım eSim'de çok sorun yaşamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı