Yurt dışı 16 Pro Max alınsa 8 ay nasıl kullanılır?

eyüphan7575

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, merhaba. Ben yurt dışı 16 Pro Max alacağım, yalnız 8 ay kullanma şeyi varmış. Bu telefonlar tek fiziksel, çift e-SIM, çift fiziksel gibi gidiyor. Bir e-SIM, bir fiziksel pahalı geldi bana. Çift fiziksel veya çift e-SIM alsam, 8 ay nasıl kullanabilirim aynı hat üzerinden?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 ay SIM 1 kullanım süresi dolduktan sonra SIM2 geçip 4 ay onu kullanıyorsun dostum çok karmaşık bir şey değil fiziksel çift SIM daha kullanışlı fiyatta bir 4 5K fark ediyor 49-50k fiziksel çift e SIM fiziksel SIM olan modeller 45.

Çift e-SIM ve bir e-SIM bir fiziksel SIM ucuzdur en pahalısı çift fiziksel SIM modellerdir ama değmez hiçbirine e-sime geçişi ücretsiz yapan uygulamalar var tabii ki kişi kararı bu ve 8 ay nasıl kullanacağın çok basit çift fiziksel alırsan simi çıkar ötekine tak 4+4 kullanırsın 1 e-SIM 1 fiziksel alırsan ve fizikseli bitirip e-SIM hakkın kalırsa App Store'de 3-5 tane uygulama zaten bunu ücretsiz veya çok ucuza yapıyor.

Aynı hattı kullanabiliyor muyum SIM 1 de kullandım bitti SIM 2 de kullanabiliyorum değil mi 4 ay yine e sime gerek kalmıyor yani

Çift fiziksel alırsan gerek kalmaz ötekilerde her türlü e-sime geçiceksin.

Şimdi çift fiziksel aldım Turkcell hattım var yıl geldi ocak ayındayım SIM 1 girişine taktım hattı 4 ay oldu bitti SIM2'ye geldim aynı hattı taktım 4 ay uzadı böyle oluyorsa öyle yapayım.

Çift e SIM de nasıl oluyor.

Tekrar anlatayım SIM 1'den ve SIM 2'den toplam her birine 4 ay olmak üzere 8 ayınız var çift fiziksel alırsanız ilk SIM bittiğinde diğer sime SIM kartınızı çıkarıp ona taktığınızda diğer simin süreci başlar ve böyle böyle kullanmaya devam edersiniz 8 aylık süreç bittiğinde çift telefon ya da farklı bir yöntem ile 4 ay daha idare edersiniz. Çift e-SIM ise dijital SIM onda her ay e-SIM slotunu değiştirmeniz gerekir bu da bir süre sonra ciddi masrafa çıkabilir ücretsiz teknikleri var ama uğraştırır.

Hocam onun yerine iPhone 15 al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…