Yurt dışı 16 Pro Max alınsa 8 ay nasıl kullanılır?

eyüphan7575

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, merhaba. Ben yurt dışı 16 Pro Max alacağım, yalnız 8 ay kullanma şeyi varmış. Bu telefonlar tek fiziksel, çift e-SIM, çift fiziksel gibi gidiyor. Bir e-SIM, bir fiziksel pahalı geldi bana. Çift fiziksel veya çift e-SIM alsam, 8 ay nasıl kullanabilirim aynı hat üzerinden?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 ay SIM 1 kullanım süresi dolduktan sonra SIM2 geçip 4 ay onu kullanıyorsun dostum çok karmaşık bir şey değil fiziksel çift SIM daha kullanışlı fiyatta bir 4 5K fark ediyor 49-50k fiziksel çift e SIM fiziksel SIM olan modeller 45.

Selamünaleyküm, merhaba. Ben yurt dışı 16 Pro Max alacağım, yalnız 8 ay kullanma şeyi varmış. Bu telefonlar tek fiziksel, çift e-SIM, çift fiziksel gibi gidiyor. Bir e-SIM, bir fiziksel pahalı geldi bana. Çift fiziksel veya çift e-SIM alsam, 8 ay nasıl kullanabilirim aynı hat üzerinden?

Çift e-SIM ve bir e-SIM bir fiziksel SIM ucuzdur en pahalısı çift fiziksel SIM modellerdir ama değmez hiçbirine e-sime geçişi ücretsiz yapan uygulamalar var tabii ki kişi kararı bu ve 8 ay nasıl kullanacağın çok basit çift fiziksel alırsan simi çıkar ötekine tak 4+4 kullanırsın 1 e-SIM 1 fiziksel alırsan ve fizikseli bitirip e-SIM hakkın kalırsa App Store'de 3-5 tane uygulama zaten bunu ücretsiz veya çok ucuza yapıyor.

Aynı hattı kullanabiliyor muyum SIM 1 de kullandım bitti SIM 2 de kullanabiliyorum değil mi 4 ay yine e sime gerek kalmıyor yani

Çift fiziksel alırsan gerek kalmaz ötekilerde her türlü e-sime geçiceksin.

Şimdi çift fiziksel aldım Turkcell hattım var yıl geldi ocak ayındayım SIM 1 girişine taktım hattı 4 ay oldu bitti SIM2'ye geldim aynı hattı taktım 4 ay uzadı böyle oluyorsa öyle yapayım.

4 ay SIM 1 kullanım süresi dolduktan sonra SIM2 geçip 4 ay onu kullanıyorsun dostum çok karmaşık bir şey değil fiziksel çift SIM daha kullanışlı fiyatta bir 4 5K fark ediyor 49-50k fiziksel çift e SIM fiziksel SIM olan modeller 45.

Çift e SIM de nasıl oluyor.

Şimdi çift fiziksel aldım Turkcell hattım var yıl geldi ocak ayındayım SIM 1 girişine taktım hattı 4 ay oldu bitti SIM2'ye geldim aynı hattı taktım 4 ay uzadı böyle oluyorsa öyle yapayım.

Çift e SIM de nasıl oluyor.

Tekrar anlatayım SIM 1'den ve SIM 2'den toplam her birine 4 ay olmak üzere 8 ayınız var çift fiziksel alırsanız ilk SIM bittiğinde diğer sime SIM kartınızı çıkarıp ona taktığınızda diğer simin süreci başlar ve böyle böyle kullanmaya devam edersiniz 8 aylık süreç bittiğinde çift telefon ya da farklı bir yöntem ile 4 ay daha idare edersiniz. Çift e-SIM ise dijital SIM onda her ay e-SIM slotunu değiştirmeniz gerekir bu da bir süre sonra ciddi masrafa çıkabilir ücretsiz teknikleri var ama uğraştırır.

Hocam onun yerine iPhone 15 al

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı