Sari sitede 2.el IPhone'ler çok ucuz fiyatlarda satılıyor ve 16 ay açık şekilde kullanılabileceği söyleniyor. Satılış fiyatının 3'te 1'i kadar. Sizce alınır mı?
Bunu yapmak zor değil benim için hocam.Dostum alınırda sen hatsız kullanabilecek misin onu önce bir kendine sor sorun yaşayacaksın dışarıda çift telefon taşırsın dışarıda 16 ay derken çözemedim yeni modellerde çift SIM oluyor onu alırsan iyi olur tek hat 4 ay olması lazım 4 + 4 =8 ay kullanırsın eğer tek SIM ise 4 ay çeker sonra 4 ay ise e sime geçmen gerekir oradanda 4 ay eklersen gene 8 ay olur kalıyor 4 ay çift telefon kullanmak veya küçük bir taşınabilir Wi-Fi kullanmak sana kalmış.
Dostum alınırda sen hatsız kullanabilecek misin onu önce bir kendine sor sorun yaşayacaksın dışarıda çift telefon taşırsın dışarıda 16 ay derken çözemedim yeni modellerde çift SIM oluyor onu alırsan iyi olur tek hat 4 ay olması lazım 4 + 4 =8 ay kullanırsın eğer tek SIM ise 4 ay çeker sonra 4 ay ise e sime geçmen gerekir oradanda 4 ay eklersen gene 8 ay olur kalıyor 4 ay çift telefon kullanmak veya küçük bir taşınabilir Wi-Fi kullanmak sana kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.