Yurt dışı çift e-SIM iPhone alınır mı?

Hocam teşekkür ederim bir sorum olacak. Şuan yurtdışında buna uygulama üzerinde eSim alıp 4-5 gün kullanıp Türkiye'ye döneceğim. Türkiye süresi başlamaz diye düşünüyorum, Türkiye'ye dönerken bu e-Sim i ne yapmam gerekiyor nasıl kapatırım bir bilginiz var mı?
Türkiye'ye girmeden önce E-SIM'i silmeniz yeterli. Bunu uçakta da yapabilirsiniz.

Hocam teşekkür ederim bir sorum olacak. Şu an yurt dışında buna uygulama üzerinde esim alıp 4-5 gün kullanıp Türkiye'ye döneceğim. Türkiye süresi başlamaz diye düşünüyorum, Türkiye'ye dönerken bu e-SIM i ne yapmam gerekiyor nasıl kapatırım bir bilginiz var mı?

Ayarlardan e-SIM bölümden yüklenen e-simi kaldırabilirsiniz Türkiye'ye ait olan bir e-SIM olmadığı sürece süreç zaten başlamaz merak etmeyin ama Türk operatörlerine bağlı bir e-SIM yüklenirse o sıra süreç artık başlar.

Merhaba @Justosious rehberini özellikle detaylıca inceledim öncelikle teşekkür ederim bu kadar bilgilendirici şeyler paylaştığın için kardesim , benim bir kaç sorum var yd 17 pro max almayı planlıyorum 4 + 4 kullanıp son 4 ay ise şu an kullandığım 11 pro ile iki telefon olarak kullanmayı planlıyorum , bir fiziksel bir e-sim olarak önerini biliyorum ekstra masraf çıkmaması için fakat benim numara değiştirme gibi bir şansım yok işimden dolayı , numara değiştirmeden çift e-sim yapıp 4 + 4 ay kullanım sağlayabiliyor muyum bunun hakkında bilgin var mıdır yada numara değiştirmeden olur mu , olursa nasıl olur cevaplarsan çok sevinirim hayırlı günler dilerim

Merhaba @Justosious rehberini özellikle detaylıca inceledim öncelikle teşekkür ederim bu kadar bilgilendirici şeyler paylaştığın için kardesim, benim birkaç sorum var yurt dışı 17 Pro Max almayı planlıyorum 4 + 4 kullanıp son 4 ay ise şu an kullandığım 11 Pro ile iki telefon olarak kullanmayı planlıyorum, bir fiziksel bir e-SIM olarak önerini biliyorum ekstra masraf çıkmaması için fakat benim numara değiştirme gibi bir şansım yok işimden dolayı, numara değiştirmeden çift e-SIM yapıp 4 + 4 ay kullanım sağlayabiliyor muyum bunun hakkında bilgin var mıdır ya da numara değiştirmeden olur mu, olursa nasıl olur cevaplarsan çok sevinirim hayırlı günler dilerim.

Merhaba, tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım ama sanırım siz numara değiştirmeden hatlarınızı kullanmak istiyorsunuz bunun yurt dışı cihazınız ve şu anki 11 Pro nuz ile bir alaka seviyesi yok sayılır yani siz 17 Pro Max cihazınızı alıp 1 e-SIM 1 fiziki olarak bulup alırsanız 2 e-SIM zaten yapamazsınız fiziksele geçirtmeniz gerekir fizikselden sonra da bazı teknikler ile e-sime geçirtmeniz gerekir süreniz bittikten sonra fizikselinizi 11 Pro cihazınıza takıp kalan 4 aylık sürecide öyle geçirmeniz gerek sizin elinizde fiziki bir hat mı var yoksa fiziksel yerine e-SIM olarak mı aldınız? E-SIM olarak aldıysanız bayi üzerinden fiziksel talebi verebilirsiniz fiziksel aldıktan sonra App Store üzerindeki çeşitli uygulamalar bazıları ücretsiz bazıları da cüzi miktarlara telefonun içinden hattı çıkarmadan e-sime geçiş imkanı otomatik verebiliyor (soruyu ben yanlış anlamışta olabilirim tekrar anlatırsanız sevinirim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı