Yurt dışı çift e-SIM iPhone alınır mı?

Evet. Fiziksele taktın, 4 ay sonra kapanıyor. Bundan sonra Esim takarsan o da sinyali verdiği gibi 4 ay süresini başlatıyor 4 ay sonra kapanıyor sonuç 8 ay. Mesela ben şubatta açmıştım, mayısta kapanmıştı iş dolayısıyla eylülde taktım esim hattını aralığa kadar kullandım, süre bitimi ocağa denk geldiği için kapanmadı hiç. Bu arada iPhone 13 ve üzerinde E-SIM almanız gerekmiyor. E-SIM'in olduğu IMEI numarasını fiziksel sime kullandırtmak için rehberim var.
çok teşekkürler , yd iphone cihazı almak için önerebileceğiniz güvenilir yerler var mıdır hocam sahte vs ürün almaktan biraz çekingem var önerilere açığım 😅

çok teşekkürler , yd iphone cihazı almak için önerebileceğiniz güvenilir yerler var mıdır hocam sahte vs ürün almaktan biraz çekingem var önerilere açığım 😅
Hocam öncelikle 2.el almayın. Pil sağlıkları düşük oluyor inanın iPhone'nin özellikle dışardaki pil performansını deneyimleseniz Android'e şükredersiniz. %87 pil sağlığı olan 14 Pro telefonum mobil veri açık iken dışarda 100'den 30'a kadar 4 saat ekran süresi veriyor. Evde ise 6 saat. E şarja tak deseniz de bu sefer çok şarja takınca ömrü daha da gidiyor. Kalkıp 80-20 de yapamıyorsun bu sefer hiç yetmiyor. Üstüne de telefon kapanıyor diğer telefona bağlı kalıyorsun. Bende bunu hevesle almıştım da kursağımda kaldı maalesef. Şarj sorunu olmasa iyi bir cihaz ama şarj sorunu olmaması için 16 Pro ve üstü cihaz almanız gerekiyor. Anca onlarda rahat edersiniz. 2.el %100 pil sağlığı alınır yine de. No 1 GSM diye bir yer var İstanbul'da bir bildiğim orası var başka yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı