Yurt dışı çift e-SIM iPhone alınır mı?

Ben zaten kendilerini size önermiştim buradaki mesajımda okumadınız sanırım. Kendileri bayağı eski bir firma ben bir şey satın almadım şahsi olarak ama hem forumda hem çevrede alan ve mutlu olan insanlar var bayiye gidip alındığı zaman bir sıkıntı cıkmayacaktır firma genellikle 2 el telefon satıyor kapalı kutuda satıyor ama 2 el yoğunluktadır elbette bu adamlardan almak daha mantıklı en azından dibinizde.
Hocam bende diyorum birisi bana dedi ama kim? Şimdi aklımda oturdu, kusura bakmayın. :) Ben aradım burayı 15 Pro sıfır olarak sadece mavi varmış bende ya siyah ya natürel rengi istiyorum. Buradan alamayacağım sanırım. Şöyle yapmayı düşünüyorum. Anlaştığım Mardin'den sıfır orijinal diyen kişiden alacağım. Geldiğinde tüm testleri anlamama yarayacak tüm kontrolleri yapacağım, sizden de yardım istiyorum. Sorun görürsek kanıtlarıyla sahibinden müşteri hizmetlerine gönderip iade talebi açacağım. O durumdan sonra gidip renk bakmaksızın Apple Tech mağazasından alacağım mecbur.

Hocam bende diyorum birisi bana dedi ama kim? Şimdi aklımda oturdu, kusura bakmayın. :) ben aradım burayı 15 Pro sıfır olarak sadece mavi varmış bende ya siyah ya natürel rengi istiyorum. Buradan alamayacağım sanırım. Şöyle yapmayı düşünüyorum. Anlaştığım Mardin'den sıfır orijinal diyen kişiden alacağım. Geldiğinde tüm testleri anlamama yarayacak tüm kontrolleri yapacağım, sizden de yardım istiyorum. Sorun görürsek kanıtlarıyla sahibinden müşteri hizmetlerine gönderip iade talebi açacağım. O durumdan sonra gidip renk bakmaksızın Apple tech mağazasından alacağım mecbur.

Son karar sizin aldığınız zaman haber etmeniz yeterli. :)

Son karar sizin aldığınız zaman haber etmeniz yeterli. :)
Hocam selam, 15 Pro bitmiş ya bugün alacaktım, iletişim kurduk tekrar adam son bir iki tane kalmıştı onlarıda kardeşim satmış dükkanda dedi. Elinde sadece değişim cihazlar kalmış uyarsa daha ucuza verebilirim dedi de uymaz bana tabii. Yani bu durumda adam gerçekten direkt orijinal gönderecekmiş, daha da elime gelmesi zor dedi son kalan orijinal kutularmış. 16 gönderebilirim dedi yerine aynı fiyatlara siz ne dersiniz. Başka satıcıdan 15 Pro bulmaya mı çalışmalıyım yoksa düz 16 alıp geçmeli miyim? Hangi cihaz daha mantıklı olur ben çok Apple cihazlarına hakim değilim tam. Bu arada Apple Tech ilede görüştüm, 15 Pro mavi kalmış sadece oda benlik değil ya. Siyah orijinal bulmam imkansız gibi bir şey artık dediler.

Hocam selam, 15 Pro bitmiş ya bugün alacaktım, iletişim kurduk tekrar adam son bir iki tane kalmıştı onları da kardeşim satmış dükkanda dedi. Elinde sadece değişim cihazlar kalmış uyarsa daha ucuza verebilirim dedi de uymaz bana tabii. Yani bu durumda adam gerçekten direkt orijinal gönderecekmiş, daha da elime gelmesi zor dedi son kalan orijinal kutularmış. 16 gönderebilirim dedi yerine aynı fiyatlara siz ne dersiniz? Başka satıcıdan 15 Pro bulmaya mı çalışmalıyım yoksa düz 16 alıp geçmeli miyim? Hangi cihaz daha mantıklı olur ben çok Apple cihazlarına hakim değilim tam. Bu arada Apple tech ile de görüştüm, 15 Pro mavi kalmış sadece oda benlik değil ya. Siyah orijinal bulmam imkansız gibi bir şey artık dediler.
Düz model almak her zaman mantıksız çok eksiği var tek artısı genellikle işlemci oluyor o kadar ve siyah 15 Pro almak kozmetik olarak siyah 14 Pro'dan farksız 15 Pro olduğunu belli etmek için farklı renklere adım atmak şart bence tabii bu kişisel karar ama kısa keseyim bence 15 Pro alın ama telefonu güvendiğiniz bir kaynaktan alın daha fazla nasıl bir tavsiye verebilirim bilmiyorum dostum altı üstü telefon alacaksın gir bodoslama ve asla yenilenmiş alma Avrupa'dan Amerika'dan çıkma menşei varsa alınır ama doğu asla.:D

Düz model almak her zaman mantıksız çok eksiği var tek artısı genellikle işlemci oluyor o kadar ve siyah 15 Pro almak kozmetik olarak siyah 14 Pro'dan farksız 15 Pro olduğunu belli etmek için farklı renklere adım atmak şart bence tabii bu kişisel karar ama kısa keseyim bence 15 Pro alın ama telefonu güvendiğiniz bir kaynaktan alın daha fazla nasıl bir tavsiye verebilirim bilmiyorum dostum altı üstü telefon alacaksın gir bodoslama ve asla yenilenmiş alma Avrupa'dan Amerika'dan çıkma menşei varsa alınır ama doğu asla.:D
Tamamdır hocam, teşekkür ettim tekrar. Yarın gidicem bakmaya artık ne varsa bir seçip alıcam banada yetti artık :) . Sizede aldığım cihazı teste sokup atarım. Teşekkürler.

Her zaman değerli dostum ben burada bekliyorum haber etmen yeterli. :)
Hocam yine rahatsız ediyorum valla bu son kusuruma bakmayın :). applekutusu.com hakkında bilginiz var mı? Yani 14 yıllık satıcılarmış galiba, yerleride yakın bana ve 15 pro siyah varmış ellerinde. Vaktiyle SDN videolarındaki cihazları falan bunlar temin ediyormuş biraz araştırdım. Bilginiz var mı, güvenilir midir? Muhtemelen yarın gidip alıcam.

Hocam yine rahatsız ediyorum vallahi bu son kusuruma bakmayın :). applekutusu.com hakkında bilginiz var mı? Yani 14 yıllık satıcılarmış galiba, yerleride yakın bana ve 15 Pro siyah varmış ellerinde. Vaktiyle sdn videolarındaki cihazları falan bunlar temin ediyormuş biraz araştırdım. Bilginiz var mı, güvenilir midir? Muhtemelen yarın gidip alacağım.

Benim kendileri hakkında maalesef bir bilgim yok sitelerine şimdi baktım hoş duruyor ben kandım ama yine de onları bir arayıp sorun isterseniz.

Benim kendileri hakkında maalesef bir bilgim yok sitelerine şimdi baktım hoş duruyor ben kandım ama yine de onları bir arayıp sorun isterseniz.
Aradım, var dendi de kutusuz sıfırmış. Birde 38 fiyat çektiler, kapalı kutuları 35 36 37 falan zaten yanlış mıyım? Kuzenlerin orda biyer buldum, kapora gönderdim. Yarın gidip alacağım hayırlısıyla, testleri falan yazarım. Bilindik bir yer mi bilmiyorum da 36k takipçisi var. Aynı şekil değişim veya toplama satmıyoruz, mağaza olduğumuz için başımıza iş almak istemeyiz dediler. Hadi bakalım, hayırlısı yarın döneceğim. Dubai cihazıymış bu arada.

Son düzenleme:
Aradım, var dendi de kutusuz sıfırmış. Bir de 38 fiyat çektiler, kapalı kutuları 35 36 37 falan zaten yanlış mıyım? Kuzenlerin orada bir yer buldum, kapora gönderdim. Yarın gidip alacağım hayırlısıyla, testleri falan yazarım. Bilindik bir yer mi bilmiyorum da 36k takipçisi var. Aynı şekil değişim veya toplama satmıyoruz, mağaza olduğumuz için başımıza iş almak istemeyiz dediler. Hadi bakalım, hayırlısı yarın döneceğim. Dubai cihazıymış bu arada.

15 Pro'nun sıfır kapalı kutu halini 30-31 bin liraya çift SIM halini bulabilirsiniz. Şimdiden hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı