A Arda eren54 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 Merhaba; Bugün Apple Hollanda'dan iPhone 16 Pro Max aldım fakat yurt dışında olmadığım için faturası benim üstüme değil, oradan alacak kişinin üstüne. Türkiye'ye geldiği zaman IMEI açtırırken sıkıntı yaşar mıyım? Faturası benim üzerime mi olmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2024
Merhaba; Bugün Apple Hollanda'dan iPhone 16 Pro Max aldım fakat yurt dışında olmadığım için faturası benim üstüme değil, oradan alacak kişinin üstüne. Türkiye'ye geldiği zaman IMEI açtırırken sıkıntı yaşar mıyım? Faturası benim üzerime mi olmalı?
Çözüm K K KİNGSEMİH 1 Ekim 2024 Burada IMEI kaydı yapılırken faturaya bakılmıyor yeter ki kayıt parasını ver.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.689 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #2 Burada IMEI kaydı yapılırken faturaya bakılmıyor yeter ki kayıt parasını ver. Artı 0 Eksi Çözüm