Yurt dışı iPhone IMEI kayıtsız kullanılabilir mi?

clayman

Kilopat
Daha fazla  
Sanırım 120 günlük kayıtsız kullanabilme süresi 2 defa 30'ar gün daha uzatılarak 180 güne çıkarılabiliyormuş artık bu sene itibarıyla.

Telefondaki 1 fiziksel SIM ve 1 eSIM ile bu süre 360 güne çıkarılabilir mi?

30'ar gün uzatma işlemi nasıl oluyor? Her sene yurt dışına çıkıp girmek mi gerekecek?

Her yılbaşında da bu süreler sıfırlanıyor mu?

Deneyenler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım 120 günlük kayıtsız kullanabilme süresi 2 defa 30'ar gün daha uzatılarak 180 güne çıkarılabiliyormuş artık bu sene itibarıyla.

O yurt dışında ikamet edenler için geçerli. Bize halen 8 ay. Uzatma olayı yok.

Maalesef hayır, üstte dediğim gibi.

Evet her 1 Ocak'ta size 8 ay hakkınız geri verilir. Şu an alırsanız kapanma olmadan 2025 Ağustosa kadar kullanırsınız.

Yurt dışında yaşayanlar için o 180 gün olayı geldi. Siz 4+4 toplam 8 ay kullanırsınız ve yeni yılda sıfırlanır.

Anladım hocam yurt dışına çıkış ve tekrar giriş yapsam olur mu? Nasıl oluyor uzatma işi?

O yurt dışında ikamet edenler için geçerli. Bize halen 8 ay. Uzatma olayı yok.

Maalesef hayır, üstte dediğim gibi.

Evet her 1 Ocak'ta size 8 ay hakkınız geri verilir. Şu an alırsanız kapanma olmadan 2025 Ağustosa kadar kullanırsınız.

Anladım hocam yurt dışına çıkış ve tekrar giriş yapsam olur mu? Nasıl oluyor uzatma işi?

30'ar gün uzatma işlemi nasıl oluyor? Her sene yurt dışına çıkıp girmek mi gerekecek?

Deneyenler var mı?

Konu hakkında bir gelişme kat ettiniz mi? Yurt dışı bir cihaz almayı planlıyorum 8 ay zaten devlet tarafından kullanma imkanımız var ek olarak e-Devlet üzerinden pasaport bilgileri ile uzatma yapılabiliyor işte takıldığım konu bu. Şöyle ki ben yurt dışına çıkmıyorum telefonun 8 ay süresi doldu telefon için süre uzatması yapacağım yurt dışında yaşayan ve yıl içerisinde ülkeye giren bir tanıdığım üzerinden bu mümkün mü onun pasaport bilgileri ile uzatılabilir mi yoksa hat sahibi ile pasaport sahibi aynı kişiler mi olmak zorunda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı