Yurt dışı iPad alınır mı?

Artens

Hectopat
Merhaba. Üniversite sınavına hazırlanıyorum, dolayısıyla internetten soru çözümü, konu anlatımı vs. izlemem gerekiyor. Bilgisayardan yapmak yerine tablete geçmeyi düşünüyorum üzerinde soru çözebilmek ve masada daha az yer kapladığından dolayı. Telefonların satıldığı gibi IPad'lerde yurt dışı olarak satılıyor, alırsam kullanımda bir sorun yaşar mıyım? Garantiyi vs. önemsemiyorum.

Bir problem olacağını düşünmüyorum.

Merhaba. Üniversite sınavına hazırlanıyorum, dolayısıyla internetten soru çözümü, konu anlatımı vs. izlemem gerekiyor. Bilgisayardan yapmak yerine tablete geçmeyi düşünüyorum üzerinde soru çözebilmek ve masada daha az yer kapladığından dolayı. Telefonların satıldığı gibi IPad'lerde yurt dışı olarak satılıyor, alırsam kullanımda bir sorun yaşar mıyım? Garantiyi vs. önemsemiyorum.

Hocam hangi ülkeden alacaksınız bazı ülkelerde IPad'ler trdende pahalı olabiliyor.

Ayrıca Apple TR'de garanti işini bitirdi insanlar abarttığı için olsa da olmasa da fark etmiyor.

Telefon gibi değil iPad hatta ihtiyacin olmaz zaten oyuna programa kullanırsın yani PlayStation kafasında YD olması fiyat dışında gram farketmiyor alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı