Yurt dışı iPhone 11 alınır mı?

Hellomyquestion

Decapat
Katılım
7 Şubat 2021
Mesajlar
307
Arkadaşlar, herkese selam. Bir süredir bunu araştırıyorum. Bir arkadaşım almış, sürekli geçici kayıtla uzatıldığını söylüyor. Normal piyasadan bayağı aşağıda fiyatları, 7-8 bine iPhone 11 satıyorlar. Yalnız bu geçici kayıt süresinin bitebilme durumu var mı eğer ki biterse cihaz çöp mü yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçta covid19 için gelen bir sistem bildiğim kadarıyla geçici kayıt olayı, covid19 da bitti bence geçici kayıt olayının sonu yakın.

Hayır cihaz çöp olmaz ama 2800 lira pasaport kaydı ücreti + istanbulda yaşıyorsan 800 lira bulgaristan gidiş dönüş parası + 2500 lira vize parası + 150 lira pul parası toplam 6250 lira ödeyerek telefonunu açtırıp deli gibi zarar edebilirsin. Tabi satacağın zaman da bu pasaport kaydını iptal ettirmen gerek o zaman da kayıtsız bir telefonu piyasada satmakta iyi şanslar çünkü kimse almaz çok ucuza vermediğin sürece.

Tabi geçici kayıt olayının bittiğini ve vizen olmadığını varsaydım bu senaryoda, takdir senin. 😊
 
Sonuçta COVID19 için gelen bir sistem bildiğim kadarıyla geçici kayıt olayı, COVID19 da bitti bence geçici kayıt olayının sonu yakın.

Hayır cihaz çöp olmaz ama 2800 lira pasaport kaydı ücreti + İstanbul'da yaşıyorsan 800 lira Bulgaristan gidiş dönüş parası + 2500 lira vize parası + 150 lira pul parası toplam 6250 lira ödeyerek telefonunu açtırıp deli gibi zarar edebilirsin. Tabii satacağın zaman da bu pasaport kaydını iptal ettirmen gerek o zaman da kayıtsız bir telefonu piyasada satmakta iyi şanslar çünkü kimse almaz çok ucuza vermediğin sürece.

Tabii geçici kayıt olayının bittiğini ve vizen olmadığını varsaydım bu senaryoda, takdir senin. 😊

BTK'dan kayıt yaptırabilir zaten o kadar para neden versin 2000-2500 civarında olması lazım oda zaten Türkiye cihazlarına eş değer oluyor.
 
BTK'dan kayıt yaptırabilir zaten o kadar para neden versin 2000-2500 civarında olması lazım oda zaten Türkiye cihazlarına eş değer oluyor.

BTK'dan kayıt yaptırabilmesi için o söylediğim işlemleri yapması gerekiyor dostum, 2800 lira ayrıca. Türkiye cihazlarına eş değer olmuyor 3 yıl boyunca kayıtlı kişinin sim kartı dışında bir sim kart takılmıyor.
 
BTK'dan kayıt yaptırabilmesi için o söylediğim işlemleri yapması gerekiyor dostum, 2800 lira ayrıca. Türkiye cihazlarına eş değer olmuyor 3 yıl boyunca kayıtlı kişinin SIM kartı dışında bir SIM kart takılmıyor.

Dostum arkadaşım kayıt ettircekti 2.500 civarı bir para istenmiş diğer işlemleri bilmiyorum benim bildiğim bir kaçak telefon vardır bir de kayıtlı yurt içi :D
 

Geri
Yukarı