Yurt dışı iPhone 12 alınır mı?

12 bin lira civarına bulunabiliyor diye onu önermiştim. Note 13 Pro 5G'den performans olarak daha iyidir.
Yurt dışı olarak tabi iyide, 0 a bu düşük cihazları 1 yıllık idareten kullanması daha mantıklı. Zaten S24 ultraya geçecek, X6 pronun anlamı kalmaz, düşüğe satar ya da evde bekler öyle ya da çöpe gider.

Yurt dışı olarak tabii iyide, 0'a bu düşük cihazları 1 yıllık idareten kullanması daha mantıklı. Zaten S24 ultraya geçecek, X6 Pro'nun anlamı kalmaz, düşüğe satar ya da evde bekler öyle ya da çöpe gider.

12 bin lira civarına bulunabiliyor diye onu önermiştim. Note 13 Pro 5G'den performans olarak daha iyidir.

Dediğiniz A25 ve M34'e baktım ancak AnTuTu 480bin bunlaron oyun performansı düşük.
İP12 bu konuda daha iyi AnTuTu puanı 1 milyon. Ama batarya yerlerde.
Ben onun için IP12 dusunmustum.
X6 oyun için ideal yurt dışı fiyatı 11 bin civarı ancak Xiaomi almak istemiyorum.

Dediğiniz A25 ve M34'e baktım ancak AnTuTu 480bin bunlaron oyun performansı düşük.
X6 oyun için ideal yurt dışı fiyatı 11 bin civarı ancak Xiaomi almak istemiyorum.
Batarya dışında iPhone 12 hala iş görebilecek bir cihaz ama daha iyi batarya istiyorsanız başka modellere bakmanız lazım.

1 yıl idareten bu telefonları kullanman iyi olur. Performans istiyorsan yurt dışı X6 proya falan bak son çare nediyim.

Ben Samsung S9 kullanıyorum Asphalt 9 ve PUBG oyunlarr takılmadan oynuyor AnTuTu 360k veriyor.

Batarya dışında iPhone 12 hala iş görebilecek bir cihaz ama daha iyi batarya istiyorsanız başka modellere bakmanız lazım.

1 yıl idareten bu telefonları kullanman iyi olur. Performans istiyorsan yurt dışı X6 Pro'ya falan bak son çare nediyim.

Belki 1 yıl bile kullanmayabilirim.
Amacım yeni tel almak değil.
Elimdeki Xiaomi'yi bozulmadan satmak yerine idare edecek bir telefon almak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı