Yurt dışı iPhone 12 alınır mı?

Belki 1 yıl bile kullanmayabilirim.
Amacım yeni tel almak değil.
Elimdeki Xiaomi'yi bozulmadan satmak yerine idare edecek bir telefon almak.
A25 5G de idare eder M34 5G de. Daha iyi performans istiyorsan X6 pro. Hem kullanımına bağlı bozuluyor telefonlar. Ben hiç sıkıntısını görmedim kullandığım xiaomilerin.

Hocam iPhone 12 kullanan birisi olarak o kadar gömülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Günlük gayet idare ediyor. Oyun performansı iyi ancak şarjı çabuk gidiyor sadece oyunlarda. iPhone piyasası bildiğimiz gibi. Satmakta bir sorun çıkmaz.

A25 5G de idare eder M34 5G de. Daha iyi performans istiyorsan X6 Pro. Hem kullanımına bağlı bozuluyor telefonlar. Ben hiç sıkıntısını görmedim kullandığım Xiaomi'lerin.

Uzun süredir iPhone ve Samsung kullandım.
Xiaomi çok farklı geliyor.

Şarjı ne kadar gidiyor?

Şarjı ne kadar gidiyor?
Şarj günlük kullanımda gayet iyi. Mesela şarjım 100 olduğu zaman instagrama giriyorum, 7-8 dakika boyuna şarj azalmıyor. Oyunlarda hızlı maalesef. Bu oran oyunlarda 2-4 dakika arası tam bilmiyorum. Ancak iPhone zaten oyun telefonu değil, günlük işler için gayet yeterli bir telefon. Kamerası gayet iyi almayı düşünüyorsanız alın derim. Milattan kalan telefon falan diyorlar palavra. Hala gunumuzde çıkan birçok android telefondan daha iyi ve 5G var.

Şarjı ne kadar gidiyor?
Alacağın telefon 1,2 yıllık 2. El birde. batarya sağlığı fazla kötü değilse ve temiz kullanılmışsa al.

Alacağın telefon 1,2 yıllık 2. El birde. batarya sağlığı fazla kötü değilse ve temiz kullanılmışsa al.
Başka bir şey demiyorum, gönlünde ne varsa kullan.

Alacağın telefon 1,2 yıllık 2. el bir de. Batarya sağlığı fazla kötü değilse ve temiz kullanılmışsa al.

Başka bir şey diyemiyorum, gönlünde ne varsa kullan.

Onerdiginiz telefonlar iyi ancak oyun için yeterli değil.
Kullanan bazı yakın dostlarimada sordum olumlu cevaplar aldım.

İp12 için ancak bataryası kafamı karıştırıyor.
iPhone 12 Pro veya 12 Pro Max nasıl? Batarya anlamında?

Nasıl uygun görüyorsan, alabilirsin.

Iphone 12 pro max daha iyi bataryada. Düz ve pro aynı.

Nasıl uygun görüyorsan, alabilirsin.

Iphone 12 pro max daha iyi bataryada. Düz ve pro aynı.
Batarya da 12 pro max daha iyi. Düz ve pro aynı. Yorum silinmiş gibi gördüm bir daha atiyim dedim.

Batarya da 12 pro max daha iyi. Düz ve pro aynı.

Son düzenleme:
Yani 12 olmasa da 12 mini kullanıyorum pilim her ne kadar bitik olsa da benim işimi fazlasıyla görüyor. En azından günümü çıkartabiliyorum.

Performans olarak bakacak olursak donma kasma takılma vb. bir durum ile karşılaşmadım. Yurt dışı olarak alınabilir mi evet alınabilir. Daha iyi alternatifleri olabilir mi evet olabilir. Burada bakman gereken şey kullanımına uygun olup olmadığıdır.

Deli gibi oyun oynarım diyorsan eğer şahsen önermem, pili falan sıkıntı bir de APK yok.

Onun dışında kamerası, akıcılığı falan gayet güzel. Ekranı da güzel de bir 90Hz olaymış iyiymiş. Ayrıca 12Pm'de yine 60Hz ekran olacak oyun oynayacaksan 60Hz ekranda oynamak bilemiyorum.

iPhone 12 güncel fiyat 13 bin TL mis.
Sizce alınır mı? 0 kapalı kutu.

bende 12 var şu an telefon hala akıcı hiçbir sorunu yok ama batarya yetersiz günü çıkarmıyor şarj etmek gerekiyor. 1 ocakta tüm hatlara açlacak o zaman satıp yurtdışı 14t pro almayı düşünüyorum.

ayrıca 13bine yurtdışı 12 alacağına 12 pro al onun fiyatı 14250

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…