Yurt dışı iPhone 13 Pro Max cihaz alınır mı?

Hocam şu an da telefona ihtiyacım var o yüzden MacBook bakmıyorum önerin ve tavsiyelerin için teşekkürler.

Neden?

O halde internet üzerinden satın alma ve toplama olup olmadığını orada kontrol et. Değişen donanım vs varsa diye. Şimdi alacağın cihazda eski sürüm yüklü gelecek ve orada güncelleme yap sonra gerekli kontrolleri sağla. Genellikle Irak'tan getirip satıyorlar. Her satıcı bu konuda dürüst değil. Gürcistan'dan satın alınmış faturalı cihaz tamir görmüş mesela insanlar o kadar kurnaz ki :) arkadaşımı orijinal AirPods Pro diye kandıracaklardı ben olmasaydım... Irak'tan ürün alınır ama kontrol edeceksin. Elinde eski bir iPhone cihaz varsa aynı iCloud üzerinden internet paylaşımı yapıp yanında kullanabilirsin aramalar vs hepsi ekranına düşer sende oradan arayabilir vs her şeyi yapabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun..

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha önceden hiç yurt dışı cihazı almadım fakat çok uygun fiyata iPhone 13 Pro Max buldum ve bir şeyi çok merak ediyorum, telefonun IMEI kaydını yaptırmadan hat gerektirmeyen özelliklerini tamamıyla kullanabilir miyim veya Apple kimliği vs. oluşturup App Store kullanabilir miyim? Cihazı evdeyken kullanmayı düşünüyorum, dışarıda da şu anki telefonumu kullanmayı düşünüyorum hat ile pek bir işim yok. Sadece mesajlaşma ve arama özelliğini kullanıyorum. O da ayda yılda bir oluyor sadece mobil veri ve sosyal medya kullanıyorum diyebilirim.
Hocam sorduğunuz soru dışında arkadaşlar her şeye cevap vermişler bir tek ana soruya cevap vermemişler. Sizin aramayla bir işiniz olmayacaksa elbette alınır. Yine de hat kısmıyla işiniz olursa günün birinde bizim ülkede 8 ay kullanma hakkınız var her sene. Yasalar vs. değişmezse tabii ki.

Hocam sorduğunuz soru dışında arkadaşlar her şeye cevap vermişler bir tek ana soruya cevap vermemişler. Sizin aramayla bir işiniz olmayacaksa elbette alınır. Yine de hat kısmıyla işiniz olursa günün birinde bizim ülkede 8 ay kullanma hakkınız var her sene. Yasalar vs. değişmezse tabii ki.

Hocam sonunda birisi fark etti kaç defa tekrarlama rağmen arkadaşlar sorumla ilgili cevaplar bile vermemişlerdi. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı