Yurt dışı iPhone 13 Pro alınır mı?

Hocam bütçe olarak Max 25k ya falan çıkabilirim 14 Pro Max veya Pro modeline bakayım o zaman ama beni endişelendiren şey yeni yasa falan gelip de kullanıma komple kapatmaları ocak ayından sonra da açtırma parası 45k ya çıkacakmış.
14 Pro Max kullanıyorum oldukça memnunum hocam. Kasa olarak 13 Pro Max ile birebir cihaz neredeyse ama işlemci avantajı var ki A16 Bionic hala fazlasıyla yeterli bir işlemci, Dynamic Island avantajı da var.

Dynamic Island’e sadece “animasyon, çöp” diyen adam hayatında hiç Dynamic Island kullanmamıştır.

Hocam model numarası kısmında “AA/A,AE/A,AE” olan cihazlar Suudi Arabistan ve bae cihazlarıdır bu cihazlar da arkadaşın dediği gibi FaceTime ve birkaç özellik blokelidir. Kutunun arka kısmında yazması lazım.
Benim cihaz Suudi Arabistan cihazı (Kayıtlı) ama FaceTime gibi özellikleri kullanabiliyorum.

14 Pro Max kullanıyorum oldukça memnunum hocam. Kasa olarak 13 Pro Max ile birebir cihaz neredeyse ama işlemci avantajı var ki A16 bionic hala fazlasıyla yeterli bir işlemci, dynamic ısland avantajı da var.

Dynamic ısland'e sadece “animasyon, çöp” diyen adam hayatında hiç dynamic ısland kullanmamıştır.

Benim cihaz Suudi Arabistan cihazı (kayıtlı) ama FaceTime gibi özellikleri kullanabiliyorum.

Suudi Arabistan'a 2 model gönderiliyor hocam. Siz blokesiz modeli almışsınız.

Hocam bir de yurt dışı olarak satılan cihazlarda toplama olayı oluyormuş galiba cihazın sıfır olduğu toplama olmadığı kolaylıkla anlaşılır mı?

Cihazın ayarlar sekmesin de ekran ve pil değişimlerini görebilirsiniz. Bazen bazı kurnazlar o uyarıları silebiliyor ama çakma ekranı kolaylıkla anlarsınız. Pil konusunda da hafif uygulamalar da anormal ısınıyorsa pilin çakma olma olasılığı yüksektir. Ama endişelenmeyin yan sanayi parçaları kalitesinden anlayabilirsiniz.

Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim 13 pm veya 14 Pro alacağım.

Cihazın ayarlar sekmesin de ekran ve pil değişimlerini görebilirsiniz. Bazen bazı kurnazlar o uyarıları silebiliyor ama çakma ekranı kolaylıkla anlarsınız. Pil konusunda da hafif uygulamalar da anormal ısınıyorsa pilin çakma olma olasılığı yüksektir. Ama endişelenmeyin yan sanayi parçaları kalitesinden anlayabilirsiniz.

Hocam yurt dışı alınca kaç ay kullanabiliyorum 16 ay yasal kullanım olayı nedir tam olarak açtırmam mı gerekiyor cihazı ileride.

Son düzenleme:
Hocam yurt dışı alınca kaç ay kullanabiliyorum 16 ay yasal kullanım olayı nedir tam olarak açtırmam mı gerekiyor cihazı ileride.
16 ay diye bir şey yok. 4+4 şeklinde her sene 8 ay yasal kullanım süren var yasa değişmediği sürece. Onun dışında kalan 4 ay da Wifi bağlı olduğun zaman şebeke alabiliyorsun.

Yasal olarak hiçbir yöntem kalmazsa elbette açtırman gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı