Yurt dışı iPhone 13'ün süresi dolduktan sonra 12 alınır mı?

kuzeysdadsa

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2020
Mesajlar
231
Yurt dışı iPhone 13 kullanıyorum süresi dolacak ama ben bu cihazı iPhone 7 ile de eşleştirerek aramaları alıyorum sorun yok. Cihazın kapanmasına 3 ay kaldı sizce bu telefonu satıp iPhone 12 TR almak mantıklı olabilir mi yoksa böyle devam mı edeyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satıp S23 alman mantıklı olur. 14 Pro dengi cihaza geçmiş olursun, model düşürmen gerekmez.

Ya öylede kanka şimdi bunu çok ucuza alıyorlar IMEI kayıtlı olmadığı için çok kararsız kaldım bende adam diyor 15 bin lira vereyim diyor da bunu tamamlayacak bütçem çıkmaz yani çalışmıyorum da o yüzden.

Böyle kullanmak daha mantıklı.

Kanka ileride peki satabilirim değil mi yenilendiği için telefon elimde patlamaz değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten çift telefon idare ediyorken gereksiz olur. Ya da arkadaşın dediği gibi IOS tarafından vazgeçip S23 alabilirsiniz. Fakat Iphone 12 tartışmasız yanlış hareket olur.
 
Bir süre sonra geçme isteği duyacağın için IPhone'dan devam kardeşim 12'yi hedefleyip elde ederek bizler için mantıklı adım atmış olursun.
 
anladım da şuan ona bir bütçem yok böyle ikili kullanmak daha mantıklı sanırım 12 de almıyım doğru mu
Kesinlikle. Ben zaten 10 senedir IOS kullanıyorum, farklı bir atılım olmadığı sürece de IOS'tan vazgeçmem. Ben gene S23 yerine Iphone 13 tercih ederim fakat illa TR olsun diye düşündüyseniz diye dedim fakat dediğiniz gibi kesinlikle 12 düşmeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı