T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.880 Makaleler 1 Çözümler 14 9 Aralık 2024 #21 KarışıkKuruyemiş dedi: Bende öyle planlıyorum hocam 6s gibi bir telefon almayı planlıyorum onun yanında 4 ay boyunca ekstra bir telefonla gezerim. Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam asya cihazları çift fiziki SIM'li oluyor. Asya cihazlarına bakın derim.
KarışıkKuruyemiş dedi: Bende öyle planlıyorum hocam 6s gibi bir telefon almayı planlıyorum onun yanında 4 ay boyunca ekstra bir telefonla gezerim. Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam asya cihazları çift fiziki SIM'li oluyor. Asya cihazlarına bakın derim.
KarışıkKuruyemiş Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 111 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7535HS 16 GB 4800MHZ DDR5 RAM RTX 3050 6GB Msi Bravo 15 C7UDX Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2024 #22 Turkish Delight dedi: Yanılmıyorsam asya cihazları çift fiziki SIM'li oluyor. Asya cihazlarına bakın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi 4 ay SIM1 4 ay SIM2 ve 4 ay E-SIM olarak mı kullanılıyor bu cihazlar yoksa E-SIM özellikleri yok mu ?
Turkish Delight dedi: Yanılmıyorsam asya cihazları çift fiziki SIM'li oluyor. Asya cihazlarına bakın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi 4 ay SIM1 4 ay SIM2 ve 4 ay E-SIM olarak mı kullanılıyor bu cihazlar yoksa E-SIM özellikleri yok mu ?
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.880 Makaleler 1 Çözümler 14 9 Aralık 2024 #23 KarışıkKuruyemiş dedi: Hocam şimdi 4 ay SIM1 4 ay SIM2 ve 4 ay E-SIM olarak mı kullanılıyor bu cihazlar yoksa E-SIM özellikleri yok mu ? Genişletmek için tıkla... eSIM'e geçiş nasıl oluyor bilmiyorum ama çift fiziki de SIM1 4, SIM2 4 ay şeklinde kullanıyorsunuz. eSIM'le uğraşmaktan iyidir.
KarışıkKuruyemiş dedi: Hocam şimdi 4 ay SIM1 4 ay SIM2 ve 4 ay E-SIM olarak mı kullanılıyor bu cihazlar yoksa E-SIM özellikleri yok mu ? Genişletmek için tıkla... eSIM'e geçiş nasıl oluyor bilmiyorum ama çift fiziki de SIM1 4, SIM2 4 ay şeklinde kullanıyorsunuz. eSIM'le uğraşmaktan iyidir.
1.4T MultiAir Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 298 9 Aralık 2024 #24 KarışıkKuruyemiş dedi: Hocam şimdi 4 ay SIM1 4 ay SIM2 ve 4 ay e-SIM olarak mı kullanılıyor bu cihazlar yoksa e-SIM özellikleri yok mu? Genişletmek için tıkla... E-SIM'i bayiden talep ediyorsun. QR kod ile kayıt ediyorsun.
KarışıkKuruyemiş dedi: Hocam şimdi 4 ay SIM1 4 ay SIM2 ve 4 ay e-SIM olarak mı kullanılıyor bu cihazlar yoksa e-SIM özellikleri yok mu? Genişletmek için tıkla... E-SIM'i bayiden talep ediyorsun. QR kod ile kayıt ediyorsun.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.699 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #25 Etiket atmış @Turkish Delight hocam ama bildirimi gelmemişti. Halen almadıysanız yardımcı olabilirim.
Etiket atmış @Turkish Delight hocam ama bildirimi gelmemişti. Halen almadıysanız yardımcı olabilirim.